Intergas kompakt hr storing

Heeft u een storing aan uw Intergas CV-ketel? Wij hebben de meest voorkomende storingen inclusief oplossing voor u op een rijtje gezet! De ruim 2medewerkers die voor.


BONARIUS werken doen dat vanuit een duidelijke missie: kwaliteit leveren, klantgericht werken en oplossingsgericht handelen. Kombi Kompakt HR -ketel Intergas.

Ketel en bedieningspaneel. Codes geven de status van de . Indien zich de volgende eenvoudige storingen aan het toestel voordoen dan kunnen deze als volgt opgelost worden. Bij herhaling of andere storingen dient u altijd contact op te nemen met uw installateur. Doorloop de stappen in deze tool om zelf de storing aan uw CV-ketel te verhelpen.


Omschrijving: Temperatuur te hoog. Oorzaak: Temperatuur te hoog. Oplossing: Lucht in installatie, installatie ontluchten.

Pomp draait niet, pompstand te laag of defect. Heb een intergas hr ketel met een storing en hij lekt nu ook sind kort een beetje. De storingscode Intergas HRE cv ketel staan hieronder in het tabel.


De betekenis en de oplossing van de storingscode die u heeft. Voor het verhelpen van een storing adviseren wij u om een erkende Intergas installateur in te schakelen als u er zelf niet uitkomt. U kunt een erkend installateur vinden door . Onlangs servicebeurt gehad en toen was alles prima. Via dit forum erachter gekomen dat de interne afvoer weleens verstopt kon zitten.


Heeft ketel Kompakt Solo HR van Intergas een probleem? Elke keer als ik de ketel aanzet gaat hij binnen een minuut naar storingscode knipperend. Lees voor het installeren en gebruiken van het toestel deze installatievoorschriften zorgvuldig door. Bewaar dit installatievoorschrift bij het toestel. Handel altijd volgens de aangegeven voorschriften . Al jaren heeft u plezier van uw Intergas ketel.


U zult er daarom niet vaak bij stilstaan, maar door het veelvuldige gebruik van het apparaat zijn storingen ons niet onbekend. De bij ons aangesloten monteurs zien bijvoorbeeld vaak een Intergas Kompakt hr ketel met storing in het display. Storingscode nummer geeft een .

Ik heb een intergas kombi ketel. Op zoek naar mensen met verstand van ketels e. Ik hoop dat iemand me kan helpen. Alvast bedankt voor de moeite! Heb ondertussen keer een monteur langs gehad en heb nu een half . Dit is natuurlijk zeer vervelend en dient opgelost te worden. In sommige gevallen kun je de storing zelf oplossen, daarbij helpen wij je graag.


Maar natuurlijk kun je bij Geas Energiewacht altijd terecht met . CV intergas kompakt hr storing code 4. Type klus: CV-ketel repareren, onderhouden of verplaatsen. Materiaal verzorgd door: De vakman. Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel . Van veel door ons geplaatste installaties hebben wij de handleiding beschikbaar via onze website. Mocht de door u gezochte handleiding er niet bij staan, stuur dan gerust een e-mail aan onze serviceafdeling.


U ontvangt dan de handleiding alsnog per e-mail.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan