Muur injecteren tegen optrekkend vocht

WIl je zelf jouw muren injecteren tegen vocht ? Om grondvocht tegen te houden kan je de muren injecteren met een vochtwerend product. Last van vochtige muren? Dit kan wel eens opstijgend vocht of optrekkend vocht zijn.


Zoals de naam al doet vermoeden, gaat men de muren injecteren met een gel om het optrekkend vocht tegen te houden.

Hiervoor moet men gaten boren in de binnenmuur , net boven de vloerpas, met een tussenafstand van centimeter. De gaten worden nadien opgevuld met de vochtwerende gel. Dat is vaak de gedachtegang van een echte doe- het-zelver. Door de wand te injecteren met Dryzone ontstaat er een chemisch vochtscherm in de muur die het opstijgend vocht tegenhoudt. Waaraan herkent u optrekkend vocht.


U herkent optrekkend vocht aan vochtkringen of zwarte oppervlakteschimmel vlak boven de plint. Het kan ook zijn dat de muurverf afbladdert of dat het behang loslaat.

In sommige gevallen is het plint al aangetast door houtrot en brokkelt deze af in kleine stukjes . De vloeistof wordt immers IN de muur geïnjecteerd. Impregneren werkt overigens niet tegen optrekkend vocht maar alleen tegen vocht van . Dat gaat bovendien op een eenvoudige manier: je boort gaten in de muur , ga met een kokerpistool in de gaten en zo injecteer je de muur. Vervolgens verspreidt het product zich in de muur , waardoor het een hermetische barrière vormt tegen opstijgend vocht. Dit product kan je bij zowat alle soorten muren gebruiken, zowel . Wil je optrekkend vocht een halt toe roepen?


Voor ongeveer meter muur zijn de kosten om je muur te laten injecteren rond de € 8tot € 1. Er zijn bij de bouwmarkt verschillende doe-het-zelf pakketten te koop om je muren te injecteren tegen optrekkend vocht. Wij kunnen u helpen door vochtbestrijding toe te passen om uw huis te beschermen. Als methode van vochtbestrijding injecteren wij de muren van uw huis. Dit houdt in dat wij uw muur opvullen worden met een vochtwerend middel.


Door de muren te injecteren wordt optrekkend vocht tegengehouden. Muren injecteren , een flexibele vorm van horizontale vochtwering tegen optrekkend vocht. Het injecteren van muren en wanden.

Injecteren vloeistof in muur om horizontaal vochtwerend scherm te vormen. De exacte methode van het injecteren van muren . Beste, Ik heb mijn volledige woning laten behandelen tegen opstijgend vocht. Als je de echte oorzaak van het vocht wegneemt hoef je nergens te injecteren en ook geen folies te plaatsen. Indien er zouten achtergebleven zijn, kunnen deze luchtvochtigheid aantrekken, en zo een indruk geven van een vochtige muur. Als het probleem telkens niet opstijgend vocht was, dan is het logisch dat het injecteren tegen opstijgend grondvocht als oplossing ook niet kan werken.


Een muur kan nat worden tot meter hoog (en nog veel hoger) door slagregen, negatieve damspanningen en spouwmuurcondensatie door een natte vloer. Heeft er iemand ervaring met zelf injecteren tegen opstijgend vocht. Wij zijn ook aan het kijken om zelf onze muren te injecteren tegen opstijgend vocht. Ik heb zelf een aantal meter muur te doen en twijfel nog tussen zoiets als Drywall en een zelf uitgedokterd systeem. Het vocht en de zouten boven de injectielaag zijn daarmee uiteraard niet verdwenen!


Het is uiterst belangrijk om de vochtige, zoutbelaste muren op de correcte manier af te werken na de behandeling tegen optrekkend grondvocht ! De meest gebruikte methode om opstijgend vocht tegen te gaan is de injectie van een vochtwerend middel in de muur. In de muur vormen ze een waterdichte laag die optrekkend vocht tegenhoudt. Teken de plaatsen af waar je boorgaten moet aanbrengen om het product langs in de muur te injecteren. Naar nu blijkt was de ventilatie . Het gaat om alcoxypolysiloxanen of oligomere siliconen, niet te verwarren met andere hydrofobe middelen of porienvullende silicaten of kunstharsen.


Schakel een vochtbestrijding expert in en reken af met optrekkend vocht , vochtige muren en vochtplekken! Problemen met opstijgend vocht komen erg veel voor en de oorzaak ervan schuilt meestal in een gebrekkige waterkering. Bij het bestrijden van optrekkend vocht richt men zich daarom vooral op het herstellen van deze vochtkering zodat grondvocht niet langer in de muur kan trekken. Behandelingen tegen opstijgend vocht.


Ook hiervoor bent u bij Aldiva aan het juiste adres. Opstijgend vocht kan vochtproblemen in huis veroorzaken. Natte muren, schimmelvorming en gezondheidsklachten kunnen hiervan het gevolg zijn.


Aldiva Works bestrijdt deze vochtproblemen met injecties tegen opstijgend vocht.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan