Renson ventilatie

Ventilatie is de ideale tool om uw binnenklimaat te optimaliseren. Reken op de expertise van Renson voor een oplossing op maat van uw verwachtingen. De perfecte combinatie van ventilatie en windvaste zonwering.


Door het principe van toevoer, doorvoer en afvoer wordt de verontreinigde binnenlucht uit uw woning verdreven en vervangen door verse buitenlucht. De woning wordt als het ware met verse lucht gespoeld. Ventileren enkel waar en wanneer nodig zorgt voor extra energiebesparing.

Kortom, vraaggestuurd ventileren. Gezondheid en welzijn hangen nauw samen met een goede ventilatie. Zo maken wij van uw huis bovenal een gezonde en energiezuinige leefomgeving zonder dat u dit ziet. Natuurlijke vraaggestuurde ventilatie.


Een continue basisventilatie zorgt voor een goede luchtkwaliteit in de leefruimtes. De compacte en efficiënte vorm maakt hem uiterst geschikt om ingebouwd te worden in een verlaagd plafon of tussen de dakspanten van een uitbouw. De weersbestendige ventilator bevindt zich buiten de gebouwschil wat resulteert in een uiterst stille manier van ventileren. Door het steeds meer luchtdicht bouwen blijven vocht, COen allerlei stoffen die allergieën kunnen veroorzaken in de woning hangen.


Daarom dien je regelmatig en correct te ventileren.

Veel mensen denken dat een tijdje het raam openzetten wel voldoende is. Dit is echter onvoldoende. Het effect daarvan is slechts van . Dankzij de allereerste TouchDisplay voor een ventilatiesysteem in woningen worden gebruikers zich bewust van de luchtkwaliteit in de woning en van het effect van hun ventilatiesysteem. De ingebouwde sensor in de regelmodule zal de sturingsklep meer of minder openen. Hierdoor wordt het extractiedebiet volautomatisch bijgestuurd voor een maximale energiebesparing tot E-peil . TOEVOER: zelfregelende ventilatieroosters . Om het energieverbruik van een woning te reduceren is een goede.


Renson is trendsetter op het vlak van ventilatie en zonwering. Vraaggestuurde ventilatie in combinatie met warmtepomptechnologie voor sanitair warm water en ruimteverwarming - een E-peilreductie tot punten! Sinds januari worden bouwheren bij de bouw van een nieuwe woning naast het strenger E-peil (E60) ook nog eens aangespoord om gebruik te maken van hernieuwbare energie.


Doen ze dat niet, dan krijgen ze extra strafpunten op het E-peil en moeten ze andere maatregelen treffen). Niet meer beschikbaar: vervangen door ECOMODUS COMPACT. Continue en gecontroleerde basisventilatie.


Intensieve nachtventilatie.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan