Vasco niva soft ns1l1

Sober maar vol karakter, discreet maar één en al stijl. Dat is ongetwijfeld de vlakke Niva met strakke belijning. Deze sierradiator komt prachtig tot zijn recht in een interieur waar vlak en effen de boventoon voeren, daar wordt hij haast een met de ruimte. U geeft de voorkeur aan een zachtere uitstraling?


NIVA SOFT UITVOERINGEN EN sPECIfICATIEs type breedte.

ADIATOrEN Op BESTELLING. De vlakke voorzijde geeft de radiator een moderne uitstraling en verfraaid uw interieur. De zijkanten zijn afgerond wat de radiator een eigen unieke look geeft. Design, sfeer en technische klasse De Niva Soft geeft verticale klasse. De zuivere en strakke vormgeving vloeit geleidelijk over in afgeronde zijkanten tot één geheel.


Ook de functionaliteit vormt één geheel: de luchtstroming en warmteafgifte . Snelle levering, goede service! Koop extra voordelig op Badkamermarkt.

Vlakke voorplaat en afgeronde zijkanten als hedendaagse troef. Een designradiator die uitstekend tot zij n recht komt zowel in een minimalistisch interieur als in een eigentij dse retro-omgeving. Nu te koop bij voor € 358. Leverbaar Binnen 6-weken gratis bezorgd. Kies winkel, Sanidirect Almere, Sanidirect Apeldoorn . Dit betreft een nieuw product.


Leveringstermijn: tot werkdagen. Vasco niva soft ns1lafm. Dit artikel wordt speciaal voor u bestel derhalve kan deze NIET RETOUR! Praktisch en altijd garant voor een welddadige temperatuur. Aluminium is het meest optimale materiaal voor een radiator.


Het is vochtbestendig, roestvrij, licht van gewicht, . Wij hebben vele topmerken voor scherpe prijzen en geven je ook nog een goed advies! Meerdere varianten beschikbaar. Hij zit nog in de verpakking en we hebben tijdens de verbouwing besloten om in die ruimte.


Verkrijgbaar in verschillende kleuren en met verschillende aansluitingen. Zobacz inne Grzejniki łazienkowe, najtańsze i najlepsze oferty, opinie.

Voor woensdag 21:bestel vrijdag in huis .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan