Volta limburg classic

Deze wedstrijd behoort tot de zwaarste klassiekers in de Nederlandse wielerwerel met zware beklimmingen, snelle afdalingen, vroege uitvallers, regen- en . Nieuw dit jaar is de toevoeging van een nieuwe afstand. Iedereen met een passie voor fietsen - en . De toertocht wordt verreden op zondag . Westland MTB Beach Challenge zo feb.

KOGA Beachrace Renesse zo feb. Het afmattende heuvelparcours wordt (soms) e. De snelste en beste bron voor al het nieuws uit Limburg. Algemene informatie: Wielerwedstrijd. Volta Limburg Classic Wedstrijd Dames.


Café de Raetskelder Vroenhof Eijsden. FF7FEx6ZYi Ben jij er ook weer bij? De dameskoers wordt op dezelfde dag verreden als de UCI 1.

Lwas er de hele dag Live bij. Kijk hier de uitzendingen terug. Rechtsmiddel en termijn. Aanvraag evenementenvergunning. Een enorme harde koers vandaag.


Het Stadionistas damesteam onder (bege)leiding van Dorus van Alfen is begonnen aan de opbouw voor het tweede seizoen op de weg, versterkt en uitgebreid. Er zijn dames bij voor wie dit het eerste wedstrijdseizoen is, maar ook die al een aantal . Of suggesties of ambities die u wilt delen? Overname van teksten en informatie op deze website is zonder bronvermelding niet toegestaan. De Italiaan van Vini Fantini troefde in de 1kilometer lange koers zijn vluchtmaten Xandro Meurisse (Wanty) en Nick van der Lijke (Roompot) af in de sprint. Het podium stond in feite op dertig kilometer van de . De pas 23-jarige coureur van BMC rondde goed teamwerk af met een korte solo en boekte zo de grootste zege uit zijn nog prille loopbaan.


Canola was de snelste in de sprint van een groepje van drie in Eijsden. Hij versloeg Xandro Meurisse van Wanty- Groupe Gobert en Nick van der Lijke van Roompot-Nederlandse Loterij. De jonge Floris Gerts won, kopman Philippe Gilbert.


Zaterdag was er tweemaal buitenlands succes in de wedstrijd door de Zuid-Limburgse Heuvels.

Bij de mannen won de Italiaan Canola. In de vrouwenwedstrij die voor de eerste maal werd . Ze kwam is Eijsden over de streep voor onze landgenote Riejanne Markus en de Duitse Lianne Lippert. Het was de eerste keer dat er een vrouwenkoers werd gereden in de .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan