Intergas combi compact hr 36 30

De ideale cv ketel biedt behaaglijke warmte en weldadig warmwatercomfort, in combinatie met een zeer laag gasverbruik en een plezierig prijskaartje. Wilt u nog meer comfort? Toestel met leidingwerk voor centrale verwarming.


In deze handleiding is het volgende pictogram gebruikt: VOORZICHTIG. Procedures die –als ze niet met de nodige .

NL is ben ik er vanuit gegaan dat het goede kwaliteit betreft. Intergas die zegt dat monteur alleen kan komen als de installateur zelf opdracht . Met de optionele boven- en onderaansluitsets voor de leidingen, is de ketel op verschillende manieren aan te . Het cv-water stroomt rechtstreeks door de warmtewisselaar, zodat de rookgassen maximaal afkoelen en de condensatiewarmte optimaal wordt . Wanneer je de warmwaterkraan open draait moet de ketel overschakelen naar de warmwaterstand. Dat kost een paar seconde extra, maar daarentegen is dit de meest energiezuinige en goedkoopste . Zo kunt u kiezen voor een een INNR Slim verlichtingspakket t.

Alles-1-in-ventilatiepakket t. ATAG ONE slimme thermostaat t. Prijzen vergelijk vanaf € 1. Met liter per minuut warm water bij graden en een vermogen van. Intergas Kombi Kompakt HRE : de combiketel die écht alles combineert. Het is de combiketel die echt. Deze CV-ketelserie staat aan de voet van het succes van de later uitgebrachte HReco-serie. Hoog rendement op warmwater en hoog rendement op verwarming.


De CWuitvoering levert liter warmwater per minuut van ºC. Laat u vooral eerst voorlichten door de installateur omtrent het vullen, het ontluchten en de werking van het toestel en de installatie. Bewaar dit bedieningsvoorschrift zorgvuldig. Hoe presteert deze Intergas ? Bespaar direct op stookkosten!


Heeft u vloerverwarming vergeet dan niet een keerklep mee te bestellen. Deze HRE combi ketel werkt met opentherm communicatie waardoor bijna alle thermostaten compatible . De Intergas CV ketels van de Kombi Kompakt HR serie zijn de eerste Intergas cv ketels met de huidige dubbel HR warmtewisselaar met .

De CWketel is ideaal voor grotere huishoudens. Behalve de hoogste HR-classificatie HR10 onderscheiden de Intergas HRE- ketels zich vooral door het zeer hoge jaargebruiksrendement voor de warmwaterbereiding en een zeer laag stroomverbruik. De dubbel HR technologie combineert een hoog rendement op zowel warm water als warmte.


WERKING VAN HET TOESTEL. De systemen zijn in het toestel dubbelwandig van elkaar gescheiden. Het toestel is voorzien van een modulerende regeling. Werking van het toestel.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan