Vaillant ecotec cw5

De nieuwe A-label pomp zorgt voor een flinke energiebesparing. CVtotaal is erkend vaillant dealer en kan jaar garantie bieden ipv jaar. Nu gratis installatie en Vailant thermostaat.


Vaillant de fabrikant met Naam en faam van europa. Vraag het de adviseurs van Van Trigt Installaties. Bent u op zoek naar een zuinige hr-ketel waarvan u jarenlang kan genieten?

Dit blijkt een van de betere cv-ketels op de markt te zijn. We voegden een extra test aan onze normale testprocedure toe omdat deze ketel een ingebouwde CO (koolmonoxide)-sensor heeft. Onafhankelijke informatie.


Best getest door de Consumentenbond. Een cv ketel met een bijzonder hoog rendement. Zeer geluidsarm en bovendien zeer zuinig door de modulerende pomp. Levert supersnel warm water voor een (stort)douche of ( groot)bad. Wij adviseren u graag over deze ketel!


Dankzij een slimme techniek berekent het toestel continu of het zuiniger kan presteren, zonder dat u er iets voor hoeft te doen.

Bespaar direct op stookkosten! De bewezen betrouwbaarheid van deze modulerende . Duidelijke display met service menu. Altijd verzekerd van een warm huis en warm . BTW en Calormatic 3klokthermostaat. Bovendien krijgt u jaar garantie bij het gelijktijdig afsluiten van dit all-in service abonnement ( per maand opzegbaar tussen jaar en jaar). Als u geen all-in contract en 15 . Tapcapaciteit bij 60°C, 9. Een greep uit onze catalogus.


Beschikbaarheid: Op voorraad. Quick description: RVS warmtewisselaar met jaar garantie. Betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk. Warmtecapaciteit van - 2kW 1liter warm water (40°C) per minuut. De ecoTEC classic is opgebouwd uit hoogwaardige materialen en onderdelen die zich in de praktijk hebben bewezen.


Van de RVS-warmtewisselaar zijn er inmiddels al meer dan miljoen verkocht. Kortom 1 bewezen betrouwbaarheid. Voor advies, maatwerk en een vrijblijvende offete contact opnemen met een van onze adviseurs.


Bekijk de testresultaten en vergelijk de prijzen (vanaf € 100).

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan