Vogel prijzen

Op deze pagina vind u prijzen van(voliere) vogels , let op dit zijn richtprijzen. Onderstaande prijzen zijn richtlijnen. Er kunnen dus andere prijzen worden gerekend. Ga er voor u zelf vanuit wat u uit wil geven voor de vogel (s). Mocht u aanvullingen hebben of denkt u dat genoemde prijzen in het geheel niet in overeenstemming zijn met de onderstaande lijst, stuurt u ons dan een e-mail.


Vragen over deze prijslijst zijn altijd welkom, neem contact met ons op via het contact formulier.

Klik op de naam van de vogel voor meer informatie. Ik kreeg een vraag van een lid die opmerkte dat prijzen voor jonge en volwassen vogels soms verschillend zijn. In dat verband kan ik zeggen dat de richtprijzen van toepassing zijn op jonge vogels van dit jaar.


Dat is altijd het geval geweest maar de laatste jaren werd dat niet bij iedere communicatie expliciet gezegd. Koop en Verkoop Parkieten en Papegaaien op Marktplaats. Valkparkieten en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! De genoemde bedragen zijn slechts richtprijzen voor paren jonge, geringde vogels.


Met behulp van deze lijst kunt u ongeveer bekijken wat u bij aanschaf van vogels zult moeten betalen.

Voor geslachtsbepaalde vogels kan de prijs hoger liggen. Mogelijk lopen de prijzen per regio ook uiteen. Houdt daar bij aanschaf dus . De vogelprijzen die op deze pagina staan zijn richtprijzen. De prijzen willen nogal verschillen tussen bijvoorbeeld een kweker of een dierenspeciaalzaak.


Mocht u vogels hebben die niet op deze pagina staan en hiervan een richtprijs heeft of denkt u dat genoemde prijzen in . Er is mij gevraagd een lijst van prijzen voor de vogels samen te stellen die wij als leden van de Kring onderling als richtlijn kunnen hanteren. Hierbij heb ik rekening gehouden met de prijzen die op dit moment door de handel voor natuurbroed vogels worden gevraagd. Onder de stemmers worden een aantal prachtige prijzen verloot. Deze prijzen worden beschikbaar gesteld door Vogelbescherming Vlaanderen, Vivara Natuurbeschermingsproducten en Kosmos Natuur. Alleen door medewerking van kwekers zal deze pagina een goed inzicht geven wat betreft prijzen en waar een vogel aan moet voldoen!


Wel meewerken zonder naamsvermelding dit kan stuur uw info op via een prive bericht! Klik hier om Uw afbeelding met eventuele uitleg te plaatsen, wij zorgen ervoor dat dit dan op deze . BEPALING VAN DE PRIJZEN De prijzen zijn gemaakt door samenspraak van verschillende liefhebbers. Prijzen zijn uiteraard afhankelijk van kweekresultaten, vraag en aanbod.


Natuurlijk is iedereen vrij om zijn prijzen naar eigen inzicht vast te stellen. U dient er rekening mee te houden dat handelaren doorgaans hogere .

Na een uitweiding over het grote gebrek daarvan in de vaderlandse toneelspeelkunst - waarbij ze niet schroomde haar eigen stand in diens gevoel van opperste verhevenheid te betichten van burgerlijke bekrompenheid ten . Van vogelhuisjes tot vogelsnacks, alles tegen de laagste prijs! Bekijk hier een greep uit ons assortiment: Jumper hanteert altijd scherpe prijzen. Het assortiment en de prijzen kunnen per Jumper filiaal verschillen.


Voor meer informatie over de verkrijgbaarheid of prijs kunt u met uw dichtstbijzijnde Jumper contact opnemen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan