Dovre openhaard

Als energiebronnen kunt u kiezen uit hout, kolen of gas. We leveren ook multibrandstof-toestellen, waarmee . Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Bekijk hier onze kachels en inbouwhaarden.


Deze kachels en inbouwhaarden zijn stuk voor stuk hoogwaardige producten die zich onderscheiden wat betreft kwaliteit en design. Koop of Verkoop dovre op Marktplaats.

Hallo, Bij deze verkoop ik mijn houtkachel omwille van gasaansluiting. Dovre haarden en kachels uit gietijzer. Inclusief gratis brandhout bij te krijgen! Het Air Wash-glasbeluchtingssysteem zorgt ervoor dat u nauwelijks roetaanslag op de ruit kijgt. Daardoor hoeft u minder vaak schoon te maken.


Kachels en Haarden Hal is dealer van o. Openhaarden Studio in Deurne kijkt nauwgezet toe op de design en afwerking van uw nieuwe open haard of kachel. Hierbij worden enkel de beste merken ingezet. Deze wordt eerst verwarmd en wordt vervolgens via een speciale vlamplaat in de verbrandingskamer geleid.

Hierdoor ontstaat een secundaire verbranding die de resterende, niet volledig verbrande rookgassen opnieuw doen ontvlammen. Zo is een inbouw houthaard ideaal om een openhaard te vervangen of om strak in te bouwen met een plateau. Een vrijstaande houthaard is het stralende middelpunt van een ruimte en ook nog eens zeer zuinig. Oftewel, een bron van gezelligheid en warmte.


Heeft u minder ruimte beschikbaar? Een betrouwbare en robuuste kachel is hier bittere noodzaak om het behaaglijk warm te hebben. De gietijzeren houtkachel staat op een houtvak wat een stoere look . Deze haarden heb een moderne design look en zijn erg compact. De Sense 1heeft erg korte poten waardoor de haard centimeter lager is dan zijn voorganger. Dit maakt de kachel nog compacter dan hij al was.


De haard is met meerdere opties . Altech ontwerpt en produceert al meer dan jaar lichtgewicht houtkachels, speksteenkachels, open haarden en rookkanalen. Deze moderne houtkachel in retro-design is verkrijgbaar in diverse varianten verkrijgbaar. De Vintage houtkachel is uitgevoerd op poten of met een houtvak.


En is optioneel uit te voeren met tabletbediening . Aanmaakzakjes (aanmaakblokjes) kg. Deze aanmaakzakjes zijn van de Belgische fabrikant Dovre. De aanmaakzakjes zitten per stuks verpakt in een stevige, zwarte ko.

Al vele jaren verwarmt de mensheid zich aan een open vuur. Dansende vlammen blijven een grote aantrekkingskracht uitoefenen. Met de inbouw- of inzethaard heeft u nu een prachtig alternatief voor de traditionele openhaard. Moderne technieken zorgen ervoor dat uw haard een.


Reageer op deze vraag Misbruik melden. Type klus: Openhaard renoveren of verplaatsen. Materiaal verzorgd door: In overleg met de vakman.


Eerste werkdag: Zo snel mogelijk . Bovendien geeft de kleine haard een schitterend vlammenbeel aldus Marcel Roovers, CCO van Dovre. Opvallend is hoe de Vlaamse regering succesvol de CO- uitstoot heeft doen dalen in de auto-industrie, gaat Roovers verder. Maar hoewel men vertelt dat procent van het fijnstof van kachels .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan