Eurom terrasverwarmer golden 2000 ultra rcd met dimmer en afstandsbediening

De terrasverwarmer bedien je vanuit je luie stoel met de standaard meegeleverde afstandsbediening. De winkel van Tom Coronel in Naarden. Prijsinformatie van de shop. De infrarood heater van Eurom is iedere euro waard.


Hiermee kun je het toestel in- en. Deze terrasverwarmer wordt geleverd met een afstandsbediening en dimmer !

Inclusief: - muursteunen voor montage aan de muur of plafond - beugels voor bevestiging in een tent of parasol - kettingen voor montage aan een zoldering. Bovendien is de heater 1graden te draaien. Vind gold op Marktplaats.


Met dimmer en afstandsbediening - Long Distance Golden Halogeen Lamp - 8. Voor iedereen een voordeel. W - mbereik - 1graden draaibaar - aluminium - spuitwaterdicht. Op zoek naar een terrasverwarmer ? Neem een kijkje in het brede assortiment van Van Melis! Gebruiksvriendelijk en veilig door de koude zone aan de achterzijde van de .

Door de halogeen low glare lamp geeft deze heater minder licht, maar wel meer warmte. De terrasstraler is voor zien van een dimmer en afstandbediening. Let op: laatste items in voorraad ! Een speciale terrasverwarmer die voorzien is van een afstandsbediening en dimmer ! Als u heerlijk op uw lounge zit dan is het nog prettiger als u kunt blijven zitten. De straler heeft standen, zodat u de terrasverwarmer kan laten dimmen.


Bij de inschakeling neemt uw terrasverwarmer kortstondig piekstroom af. Standaard meegeleverd: 1x afstandsbediening 1x dimmer (dimbaar in standen ) muursteunen (voor muur of plafond) beugels (voor tent of parasol) kettingen (voor zoldering). Afstandsbediening en het bevestigingsmateriaal. Bijzondere kenmerken: In Nederland wordt het buitenleven steeds populairder.


Daarom hebben wij in ons assortiment Eurom Golden. RCD te bedienen, gebruik je de standaard meegeleverde afstandsbediening. Watt terrasheater met afstandsbediening en dimmer , slechts € 0. Richt de afstandsbediening tijdens het gebruik op het ontvangstpunt van de terrasstraler.


Tevens heeft deze heater een dim functie wat de . Gebruik dus ook geen programmeur, timer of andere voorziening die de terrasverwarmer automatisch inschakelt. Gebruik het apparaat ook niet met een externe voltageregelaar als een dimmer o.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan