Hout logo

Sorteer op populariteit, Sorteer op nieuwhei Sorteer op prijs: laag naar hoog, Sorteer op prijs: hoog naar laag. We kunnen het logo volledig uitfrezen in hout. Vaak is het enkel mogelijk om het logo zelf volledig weg te frezen.


Enkel logos die volledig aaneengesloten zijn, kunnen uitgesneden worden in hout. In het voorbeeld hiernaast hebben we de letters weggesneden, en behouden we enkel het houten plaatje.

Denk bijvoorbeeld aan het logo van EPAL en EUR en aan DB codes op pallets en europallets. Ook kunt u hiermee een logo branden in een houten wijnkist, of door middel van deze techniek uw bv restaurant stoelen of een houten tafel . Graveren op hout van uw naam of logo , bij Spullengraveren zijn wij gespecialiseerd in het graveren van hout. Op broodplanken, snijplanken, wijnkistjes enz. Woodprint print logo en tekst op houten signing. Bekijk de mogelijkheden.


Duuv maakt allerlei robuste producten voor buiten koken, zoals vuurschalen, kachels en vuurketel.

Voor hem hebben we een mooie plank gegraveerd met zijn logo erop. Uw logo , wapen of een ander symbool kan in veel gevallen precies in hout en plaatmateriaal worden verwerkt. Branden geeft een mooie en duurzame uitstraling.


Hout Graveren is het perfecte middel om teksten en afbeeldingen op hout aan te brengen. Het oppervlak van het hout wordt met een frees uitgefreesd waarna we de ontstane groef kunnen inbranden. Dit geeft een mooi en vooral natuurlijk effect.


De uitstraling is dan ook. Wil je je logo op hout stansen? Dan ben je bij RoyalPosthumus aan het juiste adres. Ontdek hier onze tips en bestel je stempels online. Mats Hout is gevestigd in Waddinxveen en werkt zo milieubewust mogelijk.


U kunt nu als bedrijf en particulier diverse decoraties bestellen. Hieronder een kleine greep uit hetgeen wij voor diverse gelegenheden hebben mogen maken. Aarzel niet en neem contact met ons op. Curcuma in balen Iooo _— _.

Hout Calcatour , _ziet Caleatoar‚ hout. Indigo Biana in fardelen x ooo - __. Lasersnijden binnen handbereik. Snel, accuraat en professioneel. Het logo wordt te pas en te onpas vereenzelvigd met de Sport: in eerbiedig opgestelde .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan