Brander diamant prijs

Uitstekend verspuitbare sierpleister met een bijzonder mooie fijne tot zeer fijne structuur. Meerdere applicatiemogelijkheden, zeer hard en stootvast. Zeer wit, maar natuurlijk ook weer verkrijgbaar in kleur. Blijf flexibel , Korrel keuze fijn, middel en grof. Spachtelputz met een gladde korrel.


Het grote voordeel van de diamant is, materiaal is: -zeer sterk -in een hele fijne korrel aan te brengen.

Materiaal is har stoot, kras, slag- en wasvast. Te verkrijgen in korrelgradatie van mm tot mm. De fijnste korrels worden . Bezorgen in Nederland vanaf € 95. Bel ons voor meer informatie.


Aantal per emmer, emmer. Magazijn prijs per emmer, Login om je prijs te zien. Levertijd: Direct leverbaar, voor 15.

Er kan bijvoorbeeld baanbontheid optreden. Het geeft een regelmatig spuitbeeld wat een strak en egaal resultaat geeft. Ook diepe, donkere kleuren. En is zeer hard en stootvast, wat een duurzaam eindresultaat garandeert.


Vanwege de fijnheid van het product is het alleen mogelijk om dit met behulp van een spuit op de wanden aan te brengen. Tevens is het materiaal prima geschikt om beschadigingen mee bij te werken . Heeft u een complete verbouwing of kleine aanpassing in uw huis of kantoor? Dankzij de ijzersterke combinatie van jarenlange ervaring en de juiste mensen, zijn wij in staat u totale service te bieden. In de Nederlandse bouw wordt vooral met spuitpleisters afgewerkt. Diamant sierpleister Uitblinker in het hoge segment.


Daarmee kunnen snel en praktisch veel meters gemaakt worden. Bij donkere kleuren kan dit echter voor problemen zorgen. Vooral bij lichte kleuren.


Muren van kamers, hal en trapopgang zijn vlak en behangklaar opgeleverd. Plinten en radiatoren zijn verwijderd. Graag all in prijsopgave. Spackspuitwerk vanaf €excl. Schilder Deventer bellen.

Verspuitbare sierpleister met diverse structuurmogelijkheden. Mat, keuze uit vrijwel alle kleuren. Brander de algemene folders gezien.


Verbruik - kg per m 2. Nu zit er op een groot deel van de muren al spachtelputz (matige korrel). Sierpleister (oplosmiddelvrij) .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan