Intergas kombi kompakt hreco 36

Altijd en overal uw comfort in de hand. RF Module Schaduw onder. Intergas Kombi Kompakt HReco : Onze Nieuwste CV Ketel! Bespaar maximaal op uw Stookkosten.


Lees voor het installeren en gebruiken van het toestel dit installatievoorschrift zorgvuldig door. Bewaar dit installatievoorschrift zorgvuldig.

Handel altijd volgens de aangegeven voorschriften. Dit levert een grote energiebesparing op. Met de zeer zuinige A-label pomp bent u . De Kombi Kompakt Hreco zijn de best verkochte ketels van Intergas. Bekijk de testresultaten en vergelijk de prijzen (vanaf € 9500).


Inclusief installatie, service en onderhoud. Nu weet ik niet wat de beste thermostaat hiervoor is. Er zit nu een Honeywell 3. Zie door de bomen het bos niet meer.

Iedere leverancier heeft de beste thermostaat, weer van een ander merk. Wil de cv wel op afstand kunnen . Het is de combiketel die echt. Zo kunt u kiezen voor een een INNR Slim verlichtingspakket t. Alles-1-in-ventilatiepakket t. ATAG ONE slimme thermostaat t. De combi hr-ketel is verkrijgbaar inclusief gratis montage bij cv- installateur Van Trigt Installaties. Deze ketel wordt zoveel verkocht omdat er geen 3-wegklep in zit waardoor er zeer weinig storingen zijn. De HReco: het ultieme in energiebesparing.


Woningcorporaties kiezen massaal voor deze ketel. Vraag dan hier meer informatie aan! Dubbel hoog rendement De. Laat u vooral eerst voorlichten door de installateur omtrent het vullen, het ontluchten en de werking van het toestel en de installatie.


Specificaties over de CV-Ketel? Klik op de Lees meer knop. Ecologisch wordt economisch met de HReco van Intergas. In de Kombi Kompakt HReco wordt de vertrouwde Kombi Kompakt techniek in zijn meest ultieme vorm toegepast.


Al het goede is bewaard.

Standaard graden, dat weet zon monteur ook niet, maar het condenswater is jouw winst, dit wordt hergebruikt. Boven de graden verdampt alles en heeft deze ketel totaal geen zin. De unieke dubbel HR-technologie was een regelrechte doorbraak . De Consumentenbond beoordeelt deze hr-ketel met een 6. Afmeting hxbxd c71x45xcm.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan