Oj microline thermostaat

De OCDis momenteel de meest uitgebreide en beste thermostaat voor elektrische en infrarood vloerverwarming. Deze nieuwste thermostaat van de Deense produce. Digitale thermostaat met ruimtesensor en vloersensor te gebruiken voor vloerverwarming of ruimte verwarming doormiddel van warmtepanelen. Thermostaat OJ - gegevens.


C -vloersensor: m aansluitkabel - temperatuurinstelling: . Betrouwbare thermostaat voor elektrische vloerverwarming.

De temperatuur in de vloer (onder de tegels) kunt u aflezen op het display. OJ Electronics Microline OCD- Digitale Inbouwthermostaat. Met deze digitale thermostaat sluit u gemakkelijk uw infrarood verwarmingspaneel aan.


De thermostaat regelt vervolgens voor u wanneer het paneel moet verwarmen. U kunt een compleet programma in de thermostaat zetten, zodat de ruimte altijd aangenaam . Instelmodes: automatisch, handmatig of comfort-stand. De Nederlandstalige gebruikshandleiding OCDthermostaat vindt u op Voltanova nl.


Degene die het heeft aangelegd is er tussenuitgeknepen, Er komen twee coax kabels (blauw en rood) in een muurdoosje uit.

Easy-to-navigate touch screen. The OCDhas a stylish round design. Binnenkort: OJ nieuwste vloerverwarming thermostaat. Introductie van de touchscreen thermostaat. Een andere nieuwe High End thermostaat is klaar voor de markt: Wij stellen u graag voor de OCDtouchscreen thermostaat.


In de uitbouw keuken heb ik vloerverwarming die nu stuk is. Laat zich makkelijk raden hoe koud die vloer dus momenteel is. Op de wandcontactdoos is een thermostaat bevestigd van het merk OJ Microline , type OCC2. Het display is helemaal uit, ook geen foutmelding geeft hij weer. Termostaat voor vloerverwarming Type: OJ.


De MCDheeft een strak vierkant ontwerp. Voor elke dag van de week kunt u afzonderlijke temperaturen instellen voor verschillende perioden, die standen worden . Klokthermostaat Touchscreen OCD5. De gewenste functies en mogelijkheden worden bijna automatisch ingesteld. De OCD-thermostaat biedt u tevens de mogelijkheid om het opgenomen . OJ Microline , electronic thermostat for mounting in standard wall box.


Kuva Anturin vastusarvot.

The thermostat is adjustable to required .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan