Vloerverwarming bediening

Basis- of bijverwarming. Algemene gebruikershandleiding voor vloerverwarming. Hoofdverwarming: We spreken van vloerverwarming als hoofdverwarming wanneer de . Sinds kort woon ik in een woning met vloerverwarming.


Hierin ben ik nogal een leek en zit daarom met een aantal vragen. Vloerverwarming verdeler werkwijze?

Lees meer informatie op VloerVerwarming. Het in bedrijfstellen van de vloerverwarming. Stap 1: Draai indien nodig alle retourventielen van de verdeler open. Tegen de klok in, tot u voelt dat de dop over het schroefdraad heen draait. Stap 2: Steek de stekker in het stopcontact.


Tijdens de opstartperiode van de vloerverwarming , mag de Enegier. Wij hebben op het moment drie soorten thermostaten in het assortiment. VH Control Hera Draadloze RF thermostaat.


Speedheat klokthermostaat met touchscreen​.

Vind hier uitgebreid advies hoe u de elektrische vloerverwarming moer aanleggen. Handleiding elektrische vloerverwarming. Download of lees handleiding.


De basisfuncties van deze toetsen zijn: O Bevestig (Middentoets). Bij keuze vloerverwarming kunt u de installatiediepte van het verwarmingssysteem instellen. Keuzemogelijkheden: - tot () 2 . Bij keuze voor een ander verwarmingssysteem wordt gevraagd of de temperatuur dient te worden gecontroleerd door de interne ruimtesensor of een externe sensor.


Hierna schakelt de thermostaat door naar punt. Montage handleiding SLIM verdeler - Wilo Yonos A label pomp. C retour (primair) en voor lage ‐temperatuur verwarmingsbron, zoals bijvoorbeeld CV‐ketels met lage aanvoerwa‐. Geschikt voor hoge‐ temperatuursystemen: 90°C aanvoer.


Bij het installeren van deze thermostaat heeft u een maximale flexibiliteit bij het regelen van uw vloerverwarming. De informatie in deze gebruiksaanwijzing is belangrijk voor het goed en veilig functio- neren van de UMR Vario. De gebruiksaanwijzing is oorspronkelijk in de Nederlandse taal opgesteld door. Indien u niet bekend bent met de bediening.


Gebruik één ruimtethermostaat voor elke ruimte die van vloerverwarming is voorzien (één ruimtethermostaat kan meerdere groepen van de vloerverwarming sturen). Installatie van Uponor regelmodule C-en Uponor regelmodule C- 35. Elektrische vloerverwarming thermostaat.

De programmeerbare intelligente Remote Control thermostaat inbouw, is inclusief eenvoudig bedienbare afstandsbediening, kan ook worden bedient zonder afstand bediening. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Zodra de temperatuur van water in de aanvoerleiding boven de ingestelde temperatuur komt, dan wordt de aangesloten pomp ingeschakeld Wanneer de temperatuur onder de ingestelde temperatuur komt, dan wordt de pomp uitgeschakeld.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan