Stork comfofan s

De woonhuisventilator ComfoFan S is bedoeld voor het mechanisch afzuigen van woonhuizen. Bij de ontwikkeling van deze mechanische ventilatie- unit is in het bijzonder rekening gehouden met energiezuinigheid en geluidsreductie. Hierdoor is de ComfoFan S de meest energiezuinige en stille ventilatie-unit . Met gepaste trots informeren wij u dat de ComfoFan S de stilste en meest energiezuinige woonhuisventilator in zijn soort is.


Met recht een 1 stille kracht! Deze ultieme prestaties komen voort uit een aantal wijzigingen.

Eén van de belangrijkste wijzigingen is een nieuwe motorvleugelcombinatie. Om aan te geven dat de . De ComfoFan S COis de stilste en meest energiezuinige woonhuisventilator in zijn soort. De ventilator is ontwikkeld voor het centraal afzuigen van een woning.


De uitvoering ComfoFan S COis een systeem dat vraag gestuurd werkt op basis van CO2. Dit systeem bestaat uit één of meerdere CO2-sensor(en) en is . Bent u op zoek naar een onderhoudsarme compacte ventilator (vierkant model) in een modern design? U profiteert van de laagste prijsgarantie!


Energiezuining en de stilste.

Uitleg over het inregelen van de ComfoFan S. RFT ontvanger (geen zender), bestel RFZ zender om zowel draadloos als bedraad te kunnen regelen. Gelijkstroom motor - aansluitpunten voor lucht afvoer - Bestel een stukje flexibele slang en slangklemmen mee om het geheel compleet te maken . Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Koop voordelig Zehnder - J. Geluiddempende slang SFD 160. Maak kennis met de ComfoFan S van Zehnder - J. De stilste en meest energiezuinige.


Vol trots kunnen wij u dan ook melden. A minder geluid dan z`n stille voorganger . Stork is een oude bekende uit de. Klik op het product om de volledige specificaties te bekijken.


Vervangende motor voor de Comfofan S. Orcon MVS-15RHB Alle zouden ze heel stil en zuinig moeten zijn. Belangrijkste verschil lijkt te zijn dat de Orcon wat duurder is en een ingebouwde vochtsensor bevat. Hij meet het vochtgehalte in de totale afgezogen lucht en gaat vanaf een bepaald min op een hoger .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan