Boiler met warmtewisselaar

Wilt u een duurzame oplossing? Ga dan voor een boiler met warmtewisselaar van de Groene Hoed Duurzaam. Zo kunt u duurzame bronnen inzetten voor warm water.


Geschikt voor wastafel en douche personen. Mooi elektrische boilervat met 3kw verwarmingslement, Plug and play, traploos instelbaar.

Elektrische boiler 2Liter, 3kW, met warmtewisselaar. Verder heeft deze één extra spiraal warmtewisselaar , zodat deze ook eventueel als zonneboiler vat gebruikt kan worden of in combinatie met een pallet- of houtkachel kan . Koop of Verkoop boiler warmtewisselaars op Marktplaats. Eldom Green Line combinatie boiler 120L. Aantal warmtewisselaars : 2. Installatie : Verticaal, hangend. Watertank: Geëmailleerd.


Deze tapwater boiler kunt u goed combineren met verwarmingsketels en Solar installaties door het gebruik van de warmtewisselaar in de boiler.

Monteren van een elektrisch verwarmingselement is mogelijk. Deze boilers worden in Duitsland gemaakt en hebben hierdoor een hoge kwaliteit. Eco-BLRVS 150S, Singel spiraal. Warmtewisselaar : warmtewisselaar van 55m². Omschrijving: – Binnetank RVS SUS315L.


Wanddikte binnen tank 2mm RVS. Buitenmatariaal gecoatstaal van 5mm. DJG zonneboiler staand model, 120L met warmtewisselaar , volledig RVS dus geheel onderhoudsvrij, licht in gewicht, nederlandse topkwaliteit. De CV 1is de indirect gestookte cv- boiler met een inhoudsmaat van 1liter. Deze cv- boiler wordt verticaal hangend gemonteerd.


Er is ook een variant met een warmtewisselaar van 40kW. Voor iedere situatie of gebruiksintensiteit heeft Inventum een indirect gestookte boiler beschikbaar. Deze kan eenvoudig worden aangesloten op de bestaande cv-installatie.


De werking is gemakkelijk uit te leggen. Onderin de ketel van de boiler bevindt zich een warmtewisselaar. Hallo Lui, Ik ben met mijn vriendin in het bezit van een prachtig bouwkavel in Tsjechie.


Hier gaan wij ons eigen huis bouwen.

Komende zomer beginnen we. Dit gebeurt met een in de nabijheid van de ketel, los geplaatste boiler , of een die in de cv-ketel is geïntegreer de zogenaamde combiketel. Het cv water van de ketel stroomt hierbij door de warmtewisselaar van de boiler en verwarmt hierdoor indirect het water in de boiler. Dit alles werkt volgens het tegenstroomprincipe . Type: EBS-PU 2- 3- 4- 5liter.


Toepassing: De combinatie-hygieneboiler met geinegreerde spiraalbuis gemaakt van edelstaal voor drinkwaterverwarming overtuigt door zijn veelzijdigheid. E-verwarmingselementen, pelletketels etc. Inlaattemperatuur warme stroom (T1), Vul hier de inlaattemperatuur van de warme toevoer in. Uitlaattemperatuur warme stroom (T2), Vul hier de uitlaattemperatuur van de warme afvoer in.


Boiler temperatuur (t1), Vul hier de boiler temperatuur in. Vermogen, Vul hier het vermogen in wat u wil overdragen. Buffervat 3liter met spiralen, warmtewisselaars.


Lemet Boilers koop je eenvoudig online bij bol. De perfecte boiler voor .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan