Dovre vintage 50

Binnen de Dovre Vintage serie is de Dovre Vintage de grootste kachel. Met een vermogen van 9kW is de kachel in staat om ook grotere ruimten zonder probleem warm te stoken. De kachel wordt gemaakt uit hoogwaardige kwaliteit gietijzer. Hiermee bent u verzekerd van een probleemloos werkende houtkachel.


Na het succes van de Vintage-houtkachels komt Dovre nu met de Dovre Vintage gaskachels. Deze modellen hebben dezelfde uitstraling maar dan met het gemak van een gaskachel.

Met het vermogen van 9kW kan deze kachel een ruimte tot 180m. Afmetingen BxHxD: 690x690x4mm. Lengte houtblokken: cm. Nominaal vermogen: kW. Minimaal vermogen: kW. Maximaal vermogen: kW.


Terug in de tijd met de Dovre Vintage ! Dit is de grote broer uit de Vintage- serie.

De Dovre Vintage is in drie afmetingen te krijgen: de Vintage 3 . Dankzij het retro design van de Dovre Vintage is deze ideaal om in een modern interieur te plaatsen. De Dovre kachel is voorzien van een uniek dubbel verbrandingssysteem. De retro look van de kachel heeft wel iets weg van de eerste televisies. Hierdoor ontstaat een secundaire . Dit in combinatie met het ruime zicht op de vlammen maken de Dovre Vintage modellen tot een aanspreken moderne serie kachels.


Bij de gietijzeren Vintage houtkachels zal het opmerkelijke design uw direct opvallen. Het retro design in combinatie met het ruime zicht op de vlammen maken deze kachel een stijvolle aanwinst in uw interieur. Niet alleen het uiterlijk iss uniek. Ook de modernste verbrandingstechniek van de Dovre Vintage is . Bij de Vintage houtkachels zal het opmerkelijke design jouw direct opvallen.


Voor wie een model zoekt tussen klassiek en modern in, die haalt met de retro vormgegeven Dovre Vintage een uitstekend model in huis. Door de breedte ontstaat er een volwaardig vlammenspel wat nooit zal vervelen. De boven- en achteraansluiting bieden de mogelijkheid om de Dovre Vintage op verschillende . Na de succesvolle VINTAGE houtkachels zijn nu ook de VINTAGE gaskachels beschikbaar. De Vintage gaskachel biedt u alle comfort van een gasverwarming met een hoog rendement.


Afstandsbediening met automatische ontsteking. OOK verkrijgbaar in volgende .

Zijn retro pootjes en retro look maken van dit model een topper bij het jonge publiek. Liefde op het eerste gezicht? Dit kan bij deze kachel, we spreken uit ondervinding… Maar vergis je niet, deze kachel is uitgerust met de meest milieuvriendelijke verbranding!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan