Storing remeha tzerra

Ontdek kosteloos en binnen één minuut hoe u de storing kunt verhelpen. Eerste Hulp Bij Storing. Doorloop de stappen in deze tool om zelf de storing aan uw CV-ketel te verhelpen.


Blokkeringscode (knippert maal groen) . Indien een van de bovenstaande storingscodes wordt weergegeven, ga dan eerst als volgt te werk: Controleer de waterdruk van de cv-installatie.

De waterdruk is hoger dan bar. Ontlucht de installatie. Storing : Een rood signaal geeft aan dat de ketel in storing is en niet werkt. Bij een knipperend rood signaal: controleer de gastoevoer, de elektrische aansluiting van de ketel en de waterdruk van de CV-installatie.


Bij een continu rood signaal: onderbreek de elektrische spanning gedurende seconden. De ketel kan pas weer in bedrijf komen als de oorzaken van de vergrendeling ( storing ) zijn opgeheven en na het indrukken van de RESET-toets. Remeha Tzerra storingen en oplossingen. In geval van een storing knippert .

Druk seconden op de RESET-toets: de statussignalering gaat snel rood knipperen en de ketel start een resetprocedure. De ketel begint ook een automatische ontluchtingscyclus van ca. Reageer op deze vraag Misbruik melden. Het duurt ongeveer minuten voordat de ketel weer in bedrijf gaat. Hoor je borrelgeluiden in het leidingwerk?


Dit is natuurlijk zeer vervelend en dient opgelost te worden. In sommige gevallen kun je de storing zelf oplossen, daarbij helpen wij je graag. Maar natuurlijk kun je bij Geas Energiewacht altijd terecht met storingen.


Alle belangrijke techniek is geïntegreerd in slechts vier hoofdmodules. Met als resultaat een ketel van uitzonderlijke kwaliteit, waarin de kans op storingen tot een absoluut minimum beperkt is. De Tzerra Plus CWis ideaal voor een tussen- of hoekwoning en de gemiddelde tot grotere huishoudens. Deze Tzerra Plus is in. We raden je aan om nooit zelf onderhoud aan de cv-installatie te plegen, maar altijd contact op te nemen met een van onze cv-ketel installateurs.


Zo voorkom je schade aan jouw cv-ketel, woning . Graag helpen we je bij de oplossing voor dit probleem. Met ons all-in serviceabonnement staat u dus de komende jaar lang nooit meer voor onverwachte kosten aan uw cv-ketel en bent u bovendien verzekerd van vakkundige hulp bij eventuele storingen aan uw toestel. Mijn remaha tzerra cv ketel van nog geen jaar oud is begin januari defect gegaan.

Uiteindelijk heeft de monteur al ziedend en tierend remeha meer dan 5x gebeld omdat die stomme driewegklep er echt niet uit wou. De installatie bijvullen met water. De temperatuurinstelling van het CV- water is te laag. Zet de temperatuurinstelling hoger via de draaiknop op het bedieningspaneel of via een daarvoor geschikte regelaar.


Tzerra M 24c Plus Tzerra M 28c Plus Tzerra M 39c Plus.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan