Elektrische open haard faber

Gashaarden, houthaarden of elektrische haarden. Wij hebben voor iedere wens een passende oplossing in huis. Bekijk hier ons volledige haarden aanbod.


Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Frameless inbouwhaard met het 3- dimensionale Opti-myst vuurbeeld.

Kan zowel als een 3-zijdige, 2-zijdige en als 1-zijdige haard ingebouwd worden. De Opti-myst haarden hebben alle voordelen: er komt geen gas of stof vrij zoals bij bijvoorbeeld bio-ethanol- of gelhaarden , de haard is . Deze blikvanger wordt geleverd met houtblokken voor een stoere look en de speciale LED-verlichting. Sfeer en warmte door het bijzondere vlammenspel. Een elektrische haard geeft direct sfeer op iedere gewenste plaats in een huis, maar ook hotel of kantoor.


Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!

Elektrische inzethaar die makkelijk te plaatsen is in een open haard. Vergelijkbaar product in de . Echte vlammen: je blijft ernaar kijken! Het Opti-Myst vuur maakt een einde aan het platte vuurbeeld in. De laatste jaren is de elektrische haard sterk in opkomst. De moderne haarden geven een zeer levendig en levensecht vlammenspel, soms.


De voordeligste prijs, topkwaliteit en goede service. Vraag nu een offerte aan. Deze serie heeft een 3-d vuurbeeld met rookeffect. Nog nooit was elektrisch vuur zo realistisch.


Een gevuld waterreservoir, een aantal lampen en een verdamper is alles wat nodig is om een uiterst realistisch vuurbeeld neer . Een stopcontact is voldoende om de haard in elk gewenst woonvertrek te kunnen . Heeft u een hout inzethaard die u wilt verwijderen maar u wilt de schouw bewaren? De Opti-Myst waterdamp haard Basket is de perfecte oplossing voor uw bestaande openhaard of houtkachel welke niet meer wordt gebruikt. U brengt weer sfeer in uw niet gebruikte haard met de Mystic Fire.


Deze elektrische inzethaard bestaat uit een verhoogde houtset, met een kleine waterreservoir onderin.

Een ideale haard om in een bestaande situatie te plaatsen. Faber Basket – Inzethaard. Denk aan aanwezige schouw of een open haard die je niet meer gebruikt.


Ook hier zorg je ervoor dat er een . Bestel nu een Classicflame of Aflamo sfeerhaard en ontvang een knisper module.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Nefit thermostaat geeft fill aan

Lux instellen bewegingsmelder