Elektrische radiator element

Op zoek naar een verwarmingselement voor uw radiator ? Bekijk ons aanbod elementen. Ruime keus en goede service! Met dit elektrisch verwarmingselement sluit u gemakkelijk uw handdoekradiator elektrisch aan. Het voordeel van het elektrisch verwarmen van uw handdoekradiator is dat u geen cv .

Onze elektrische vewarmingselementen hebben een CE markering en hebben jaar product garantie. Door de aanschaf van een van onze verwarmingselementen kunt u uw radiator een energie-efficiënte, onafhankelijke verwarming bron maken. De Terma Thermostatische verwarmingselementen hebbe.


Plaats iig een elektrisch element die zeker niet te groot is voor de radiator. Een te groot element kan leiden tot het koken van het water betekenen en dat gaat niet echt goed aflopen voor deradiator. In een vorstgevoelige omgeving voegen ze wel eens wat glycol toe maar dit beinvloed wel de warmteafgifte.


U dient het verwarmingselement aan te sluiten op het stroomnet daarna dient u deze in de radiator te plaatsen met het t-stuk.

Hierna dient u de radiator te vullen met water. U kunt door middels van het vewarmingselement een radiator warm laten worden zonder dat u uw cv- installatie in werking hoeft te stellen. Verwarmingselement met thermostaat 300W. Met de thermostaat kunt u zelf de temperatuur regelen. Schuin geplaatste ellipsvormige warmte- elementen geven luchtigheid aan de vormgeving.


Om het verbruik van een elektrische radiator te berekenen, weet men voldoende als men het wattage van de elektrische radiator kent. Bestaat uit halfgeleider- elementen. Elektrische paneelradiatoren.


Van een handdoek radiator een elektrische radiator maken. PTC staat voor Positieve Temperatuur Coëfficiënt”. Door gebruik te maken van PTC technologie zijn deze elementen zelf begrenzend wat betreft temperatuur. Zelfs als er geen vloeistof aanwezig is zullen deze elementen niet oververhitten. Houdt u er rekening mee dat de radiator nooit meer warmte kan uitstralen dan het wattage van het verwarmingselement , en alleen als comfort verwarming en niet als hoofdverwarming te . Als in de zijkanalen van de kachel elektrische weerstanden worden geïnstalleerd , wordt de kachel echt veelzijdig.


Dit kan met bijna alle modellen van Tulikivi. Met een elektrische kachel kunt u profiteren van de voordelige nachtstroom.

Gebruik een elektrisch verwarmingselement voor radiatoren in een ruimte die niet verwarmd wordt door de cv ketel. Denk bijvoorbeeld aan een zolderkamer of serre. Je plaatst het verwarmingselement aan de onder- of bovenkant van de radiator in de verticale buis en stopt vervolgens de stekker in het stopcontact. Kunnen ook nadien nog aan vele modellen designradiatoren worden toegevoegd.


Een elektrisch verwarmingselement kan vaak alsnog in een nieuwe radiator of in een bestaande . Voordelig en ruime keus.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Nefit thermostaat geeft fill aan

Lux instellen bewegingsmelder