Indirect gestookte luchtverwarmer

De Home Supply Unit (HSU) is een indirect gestookte luchtverwarmer. Hierbij wordt de vrijkomende warmte uit bijvoorbeeld een cv-ketel, stadsverwarming of warmtepomp overgedragen aan de luchttoevoer, via een warmtewisselaar met een tussenmedium (water). Het grote voordeel van een indirect toestel is niet alleen . Indirekt gestookte luchtverwarming. De warmtewisselaar in de luchtverwarmer wordt hiermee verwarmd zodat ook de toe te voeren lucht opgewarmd wordt welke door de warmtewisselaar .

Een indirect gestookte heater wordt cv-zijdig gevoed. De CV-ketel zorgt voor het warme water, dat vervolgens zowel naar de heaters als naar eventueel aanwezige radiatoren wordt getransporteerd. Een hoofdthermostaat zorgt voor de aansturing van de CV-ketel.


Vind luchtverwarmer op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Wij hebben meerdere soorten luchtverwarmers. Onze nieuwste is de indirect gestookte Elan 4.

Daarnaast hebben we de indirect gestookte Elan . Direct of indirect gestookt. De Elan serie kan zowel bij nieuwbouw als bij vervanging een goede . De Elan is beschikbaar in de uitvoeringen 1 en 25. De Multicalor MC-EE (modulerende) luchtbehandelingskasten zijn indirect gestookte luchtverwarmers met een tijdloos strak design.


De MC toestellen zijn beschikbaar in drie bouwgroottes afhankelijk van het motorvermogen. Praktisch is de omkasting vervaardigd uit elektrolytisch verzinkt, wit voorgelakt staal. Mijn huidige direct gestookte Brink luchtverwarmer is aan vervanging toe. Nu wordt mij geadviseerd om over te stappen op een indirect gestookt systeem.


Abelco biedt voor ieder warmtevraagstuk een passende oplossing. Want naast direct gestookte luchtverwarmers omvat ons productenpakket ook donkerstralers, dakunits, direct gestookte luchtverwarmers, circulatie-units en diverse accessoires. TR-reeks: gasgestookte luchtverwarmers voor industriële toepassingen – tot 1kW.


Winterwarm heaters: indirect gestookte luchtverwarming. WWH-reeks: indirect gestookte luchtverwarmer voor centrale verwarming – tot kW. In de veehouderij worden stralers en luchtverhitters wereldwijd ingezet om stallen te verwarmen.

In de meeste gevallen zijn dit direct gestookte apparaten, dat betekent alle geproduceerde verbrandingsgassen komen in de stal terecht. Daarbij is het voorschrift en noodzakelijk dat een minimum ventilatie deze . Maximale energiebesparing. Wolf Energiesystemen breidt het assortiment indirect gestookte luchtverhitters uit met de LH-EC serie, welke zijn voorzien van 230V EC ventilatoren.


De LH luchtverhitter met 2-traps 230V, 400V of 400V- ATEX ventilatoren blijven gewoon leverbaar.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Nefit thermostaat geeft fill aan

Lux instellen bewegingsmelder