Deskbike prijs

Dat kan met de bureaufiets van Worktrainer. Niet alleen naar werk maar ook op werk. Je hebt geen bureaustoel meer nodig. Dit product is niet uit voorraad leverbaar.

Steeds meer mensen weten ons dan ook te vinden. Naast bureaufietsen bieden wij ook akoestische wanden, zit sta bureaus en ander beweegmeubilair, waaronder loopbanden en zitballen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.


Vind deskbike op Marktplaats. Zit jij ook te lang en teveel stil ? Terwijl je werkt, fiets je jezelf helemaal fit.

Het ziet er wat mal uit, op de fiets aan het werk. Maar bewegingstherapeuten en neuro-psychologen zweren bij deze nieuwe trend uit Australië.

Je zou er fris, slank en fit bij. Bij Kaptino kunt u een bureaufiets kopen voor een zeer schappelijke prijs. BTW wordt deze in heel Nederland zonder verzendkosten geleverd.


Nieuw in ons assortiment bureaufietsen zijn de Markant Oxistep, Oxibike en de Spindl Bike. Indien u een van deze kleuren wenst, kunt u dit aangeven bij uw order, of mailen naar M. Combineer lichaamsbeweging met werken. Voor iedereen een voordeel. Nu met DeskBike App om je beweging in kaart te brengen.


Vraag hiervoor een prijs aan bij de klantenservice. Deze unieke gepatenteerde bureaufiets wordt gebruikt in. Stop met langdurig stilzitten maar fiets je fit tijdens het werken.


Het maakt je lichaam fitter en gezonder.

Het is simpel maar zeer leuk en effectief! Op zoek naar een manier om actiever plaats te nemen achter uw bureau? Bestel dan zeker één van onze bureaufietsen!


Met een prijskaartje van 279EUR vind ik dit zelf een mooie prijs (zeker als je dit dan als zakelijke upgrade van je homeoffice aankoopt).

Ikzelf ondervond bij de bestelling wel een administratief foutje, daar mijn betaling niet goed was doorgekomen, zodat de levertijd enkele weken werd. De kunst is om zoveel mogelijk van werkhouding te wisselen. Staan, actief zitten en tussendoor lekker fietsen, het is allemaal mogelijk met een deskbike achter je bureau. Levertijd 1-werkdagen.


Bureaufiets deskbike blauw. De oplossing om werk en beweging te combineren. Minder zitten en meer bewegen?


Fiets mee met een 3D Wereldtournee en zorg ervoor dat je je dagelijkse doel behaalt door minimaal uur te fietsen achter je bureau. Download de gratis App in de Appstore. De meest voordelige prijs voor uw actieve en gezonde werkhouding.


Deskbike bureaufiets kopen? Kijk snel bij Kantoormeubelen. Deze bureaufiets wordt in heel nederland binnen werkdagen bij u bezorgd.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan