Gebruiksaanwijzing airco

Reageer op deze vraag Misbruik melden. Ik ben in het bezit van een airco Fairline. Als het apparaat overgedragen wordt aan een nieuwe gebruiker, ook de gebruiksaanwijzing meegeven.


Om bran explosies of letsel te voorkomen mag het apparaat niet . De airconditioning moet geaard worden. Laat de airconditioner (inclusief de afstandsbediening) nooit nat worden.

Raak de airconditioner (inclusief de afstandsbediening) nooit aan met natte handen. Bedien de unit nooit wanneer er schadelijk gassen (bijv. ontvlambare of corrosieve) in de buurt van. In deze handleiding vindt u tal van nuttige wenken voor een correct gebruik en onderhoud van uw airco. Een beetje aandacht en zorg van uw kant kan u gedurende de hele levensduur van uw aircosysteem veel tijd en. De informatiezone biedt meer informatie over de General warmtepompen en alles wat er bij komt kijken.


Folder, handleidingen, info over events en. Dit apparaat bevat draaiende delen en onderdelen die een elektrische schok kunnen veroorzaken. Lees daarom deze “veiligheidsvoorschriften” voor gebruik goed door.

Lees zorgvuldig de voorzorgsmaatregelen in deze handleiding voordat u de unit bedient. Bewaar deze handleiding als u haar. Dit apparaat is bedoeld om in werkplaatsen, in de lichte industrie en in boerderijen door deskundige of geschoolde gebruikers gebruikt te worden of, in de . Probeer niet deze airconditioner zelf te installeren.


Geen van de onderdelen van deze unit kunnen door de gebruiker zelf worden gerepareerd. Raadpleeg altijd de erkende installateur voor reparaties. Maar is het wel goed voor onze gezondheid?


In deze gebruiksaanwijzing wordt uitgelegd hoe u uw nieuwe airconditioner op de juiste wijze gebruikt. Lees deze gebruiksaanwijzing in zijn geheel aandachtig door voordat u het toestel in gebruik neemt. Bedieningsinstructies ……………… ……………… ……………… 1-2.


GEBRUIKSAANWIJZING RC08A . Verzoek aan de installateur of de leverancier. Leg de inhoud van de gebruiksaanwijzing duidelijk uit en . DE GROENE LED (P) en DE GELE LED (R) geven de volgende condities aan:. Tijdens normaal bedrijf brandt de LED. Plan een Serviceverzoek in: LG Reparaties . Neem contact met ons op.


Taal gebruiksaanwijzing Airco.

Wij zijn importeur van Airconditioningsapparatuur uit zowel Europese als niet Europese landen. Wij krijgen vanuit de markt steeds meer vragen over de al dan niet verplichte Nederlandse gebruiksaanwijzing. Kunt u ons vertellen in hoeverre wij verplicht zijn bepaalde beschrijvingen in het.


De afbeeldingen die gebruikt worden in deze handleiding kunnen afwijken van de geleverde uitvoering, sommige modellen hebben een display andere niet, echter de positie en de uitvoering zijn gelijk aan de werkelijke uitvoering. Deze airconditioning is niet bedoeld voor gebruik door mensen, inclusief kinderen, met.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan