Intergas kombi kompakt hre 36 30 problemen

Er doet zich bij de cv ketels van Intergas , en bij Intergas alleen, een probleem voor dat in andere reviews al beschreven is. Niet duidelijk naar voren is gekomen wat er precies aan de hand is. Dit probleem doet zich dan ook niet altijd voor, ook niet altijd in die vorm, en wordt als zodanig ook niet altijd herkend.


Zowel Intergas als mijn installateur hebben geweigerd om dit probleem op te lossen. Deze ketel heeft dus geen voorraad warm water voorhanden en moet als je warm water tapt omschakelen naar de warmwaterstand.

Dit omschakelen kost wat tijd. De omschakeltijd bedraagt volgens opgave van Intergas : niet . Uw Intergas CV-ketel geeft een storingscode, wat nu? De storingscodes hebben stuk voor stuk eigen betekenissen, oorzaken, gevolgen en oplossingen. De meest voorkomende Intergas storingscodes worden op deze pagina uitgebreid toegelicht. Intergas VR was pas drama, daarom overgestapt naar Remeha avanta CWen geen centje probleem meer.


Werkt dit zonder problemen of zijn er nog zaken waarmee ik rekening moet houden. Lees voor het installeren en gebruiken van het toestel deze installatievoorschriften zorgvuldig door.

Bewaar dit installatievoorschrift bij het toestel. Handel altijd volgens de aangegeven voorschriften. Download hier gratis uw Intergas HRE - handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Kan u mij zeggen hoeveel de. Het gebeurt natuurlijk altijd op een moment dat er niemand bereikbaar is. Inmiddels het forum redelijk door gespit maar kom er niet uit. Met een CWwaarde kan deze Intergas cv-ketel grote hoeveelheden warm water per minuut kwijt, en is ook op meerdere plekken tegelijkertijd warm water geen probleem. Na verscheidene fora afgezocht te hebben, ben ik al veel vergelijkbare problemen tegengekomen, maar helaas nog niet exact het volgende probleem met mijn.


Deze CV-ketel van Intergas is geschikt voor een (middel)groot huishouden. Doorloop de stappen in deze tool om zelf de storing aan uw CV-ketel te verhelpen. Foutmelding: Aanvoersensor fout. Er is een sensorfout in sensor de aanvoersensor. Mogelijk zit er lucht in de installatie.


Ontlucht de ketel en cv-installatie. Ketel nu jaar in gebruik zonder problemen , geeft een hoop warmwater wat ook de reden was voor deze ketel te kiezen en een redelijke prijs. Bespaar direct op stookkosten!

Laat u vooral eerst voorlichten door de installateur omtrent het vullen, het ontluchten en de werking van het toestel en de installatie.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan