Intergas kombi kompakt hre 28 24

Het cv-water stroomt rechtstreeks door de warmtewisselaar, zodat de rookgassen maximaal afkoelen en de condensatiewarmte optimaal wordt . Een aantrekkelijke oplossing met een prima rendement over de totale levenscyclus van de cv-ketel. De CV-ketel is compact, zuinig, snel, stil en betaalbaar. De ketel is mooi compact en doet over het algemeen . Preuter voor een zeer acceptabele prijs.

MONTEUR: Het plaatsen van de ketel, door een zeer correcte monteur welke zelfs de moeite nam om . De toestellen worden nog steeds veel verkocht, maar minder dan de wat duurdere Kombi Kompakt HReco modellen. Verwar de HRE -ketel niet met een Hre -ketel waarmee je ook stroom opwekt. Lees voor het installeren en gebruiken van het toestel deze installatievoorschriften zorgvuldig door.


Bewaar dit installatievoorschrift bij het toestel. Handel altijd volgens de aangegeven voorschriften. Bekijk de testresultaten en vergelijk de prijzen (vanaf € 800).

Deze ketel is geschikt voor een middelgroot huishouden. Vraag hier meer informatie aan! Zo kunt u kiezen voor een een INNR Slim verlichtingspakket t. ATAG ONE slimme thermostaat t. Alles-1-in-ventilatiepakket t. Behalve de hoogste HR-classificatie HR10 onderscheiden de Intergas HRE - ketels zich vooral door het zeer hoge jaargebruiksrendement voor de warmwaterbereiding en een zeer laag stroomverbruik.


Intergas Kombi Kompakt HRE : de combiketel die écht alles combineert. Hoog rendement op warmwater en hoog rendement op verwarming. Het is de combiketel die echt. De CWuitvoering levert liter warmwater per minuut van ºC.


De CWketel is geschikt voor een gemiddeld huishouden. Deze hr-ketel van Intergas is verkrijgbaar bij cv-installateur Van Trigt Installaties en combineert een hoog rendement op water met een hoog rendement op verwarming. Hoe presteert deze Intergas?


Inclusief installatie, service en onderhoud. Beste lezers, Sinds een ruime week trotse eigenaar van een Toon.

Heb deze verkregen van een vriend die ging verhuizen. Uiteraard direct een abonement.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan