Sanitair helmond

Wij zijn een familiebedrijf waar inmiddels de tweede generatie werkzaam is. Samen met onze vaste medewerkers vormen we een enthousiast . Arjan Bijsterveld en Jeroen Bijsterveld. Gebruikt u een navigatiesysteem? Stel het adres dan in op Lage Dijk nummer 4.

Openingstijden deze week. Jos van Heugten Uneto VNI. Ons installatiebedrijf uit Helmond specialiseert zich in CV- techniek en sanitair. Als erkende installateur zijn wij specialist in de uitvoer van werkzaamheden gericht op de vervanging en plaatsing van uw sanitair.


Hierbij kunt u denken aan het renoveren van uw badkamer of het plaatsen van een nieuwe toilet. Voor al uw ingrepen op sanitair gebied kunt u direct contact opnemen met ons. Bent u op zoek naar de grootste sanitair specialist in de omgeving van Helmond ? Dan bent u bij Maxaro aan het goede adres.

De showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 5. In de showroom van Maxaro in West-Brabant kunt u ongedwongen . Badkamers en badkamer informatie voor de aanschaf van een nieuwe badkamer. In de grote toonzaal van 450m² wordt een breed assortiment vloer- en wandtegels aangeboden. Tevens vindt u er het allernieuwste op sanitair gebied. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review. Bent u van plan uw badkamer te laten renoveren neem dan gerust contact met ons op.


Wij hebben reeds vele exclusieve badkamers gerealiseerd en zien het als een uitdaging ook uw badkamer naar uw wens te maken. Maar niet alleen luxe badkamers, ook de meest eenvoudige . Bent u toe aan een nieuwe badkamer of toilet? Sanitaire installaties en loodgieterswerk.


Of wilt u een aanpassing maken in de huidige situatie? Dagelijks maakt u vele malen gebruik van sanitair op toilet en badkamer. Het is dan ook vanzelfsprekend dat de installatie van sanitair op professionele wijze dient te gebeuren. Op het gebied van sanitair leveren wij de volgende diensten: Leveren en aanleggen van alle soorten warm en koudwater voorzieningen . Uiteraard zorgen wij voor de installatie van het sanitair en indien gewenst kunnen ook alle overige bouwkundige werkzaamheden aan ons worden toevertrouwd.


De grootste en mooiste sanitair en tegel showroom van Zuid Nederland.

Installatie in eigen hand.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan