Nefit thermostaat geeft fill aan

Afhankelijk van het type, geeft soms ook de kamerthermostaat een melding. De druk moet voor de meeste cv-installaties tussen de en bar zijn. Bij deze druk zijn de prestaties van uw verwarmingsinstallatie optimaal.


Bij een hogere en een lagere druk kunnen problemen ontstaan en kan uiteindelijk de verwarming . FILL op de display van de thermostaat ? Waardeer dit antwoord (83) Misbruik melden.

De thermostaat geeft aan fill wat wordt daar mee bedoeld. Reageer op deze vraag Misbruik melden. De display geeft storing code A6 hoe kan ik dit zelf oplossen? Sinds van morgen staat er fill inde thermostaat.


Wat kunnen wij hier aan doen. Er staat fill op display . De radiator in de woonkamer wordt maar een klein beetje warm. Hij verwarmt de kamer tot max graden en voelt lauw aan.

Moviq legt je stap voor stap uit hoe je een. Deze gebruikshandleiding beschrijft de werking en de bediening van de ATAG Q CV-ketels. Deze handleiding is bedoeld voor de gebruiker. Voor installatie en in bedrijf stellen is er een installatievoorschrift voor de installateur. Lees deze gebruikshandleiding goed door voordat u enige handeling aan de ketel verricht.


Vriend van me heeft een Nefit HR V. De ketel doet het goed alleen vragen we ons het volgende af. Het lijkt erop dat de boiler verwarmd word. Tevens is het warm water super warm. Is dit normaal dat die zo . Mijn thermostaat geeft een foutmelding.


De kamerthermostaat kan een foutcode aangeven op het display. Check vervolgens het display van de CV-ketel. Staat ook hier een foutcode?


Dan kunt u een aantal acties ondernemen: Reset de CV- ketel. Op de CV-ketel zit een reset-knop om de ketel opnieuw op te laten starten. Deze moduline 4klokthermostaat van Nefit kan in samenwerking met een buitebvloeler weersafhankelijk werken.


Zet uw kamerthermostaat op de laagste stand.

Wacht tot uw cv-ketel nog maar graden aangeeft. Dit is belangrijk want u gaat de cv-ketel bijvullen met koud water. Als koud water in een te hete ketel stroomt, kan de binnenkant barsten.


Sluit de vulslang aan op de koudwaterkraan. Houd een emmer onder het uiteinde van . Het cv-toe- stel moet zijn uitgerust met een universele branderautomaat (UBA UBA UBA of. UBA ). Neem goed nota van de volgende aanwijzingen: U leert hoe u uw cv-installatie correct gebruikt. Deze mag niet door dichtgedraaide thermostaatkranen.


Naast de storing- en subcode wordt in de tekstregel van het display “Storing Fill getoond”. Voor het foutloos functioneren van de kamerthermostaat dienen in de ruimte, waarin de kamerthermostaat is geplaatst, alle. Het symbool geeft aan dat de ruimte- temperatuur wordt . Displaysymbolen overzicht. Verklaring van de symbolen: 09:18.


C tijd en datum actuele ruimtetemperatuur symbolen voor bedrijfstoestand. Standaardweergave: Een vlam in het display geeft aan dat het cv-toestel in bedrijf is voor verwarming. Onze ketel kunnen we niet bijvullen geeft storing F aan staat op 0. Dit alles in combinatie met de Nefit moduline 3thermostaat is een prima product waar ik hopelijk jaren plezier van heb. Met deze moduline 3geeft dit toch een andere beleving ik zou zeggen minder nauwkeurig –minder inspelend op de buitentemperatuur. Ketel nu circa maanden in gebruik.


Geeft prima warmte en snel warm water. Tot op heden geen enkel mankement of storing geweest. De afstandsbediening van de thermostaat is een uitstekende bijkomstigheid.


Het gasverbruik van de ketel moet nog blijken maar heb daar veel vertrouwen in.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters