Faber jelling

Vrijstaande driezijdige haard in zwart gietijzer. Robuuste kachel, die gelijk voor sfeer zorgt in huis. Geeft heerlijke warmte en is een blikvanger in ieder interieur.


Dankzij de zijden van glas, heeft u vanuit alle hoeken van de kamer een goed zicht op het mooie vlammenspel. Door de log-burner brander lijkt het alsof het vuur vanuit de houtblokken komt. Een vrijstaande haard met een strak design. De robuuste gashaard zorgt gelijk voor sfeer in huis.


U bent van harte welkom. De Jelling van Faber is een een vrijstaande gashaard in zwart gietijzer. Wat deze kachel zo speciaal maakt is het zijdige vuurbeel u heeft hierdoor in alle hoeken van de kamer een prachtige beeld op het vuur. De Log-burner is een brander die zich concentreert in het midden van de kachel, waardoor de houtblokken . Via zijn drie glaszijdes hebt u perfect zicht op de vlammen.


Ideaal voor als u geen vaste gas aansluiting heeft. Het gaat hier om het enige en laatste showroommodel van Haardenhuys Gelderland. Faber Jelling , mooie vrijstaande gashaard op propaan. Door zijn moderne en robuuste uitstraling zorgt deze gashaard gelijk voor meer warmte en sfeer in uw huis.


Vindt u deze gashaard elders toch goedkoper? Moderne vrijstaande 3-zijdige gashaard in zwart gietijzer. Bekijk alle kachels van Faber . Faber neemt met een breed scala aan kwalitatief hoogstaande haarden en kachels in Europa een zeer prominente positie in.


Bekend geworden van diverse innovaties door de jaren heen zoals het gesloten verbrandingssysteem, de Step Burner, het unieke Opti-Myst effect en de vuurbeleving . Met afstandsbediening de luxe. Vraag een offerte aan via VURIGVERLANGEN. NL of kom langs in een van onze showrooms en laat u informeren over de mogelijkheden.


Met kanten glas heeft u vanuit alle hoeken van de kamer zicht op het vuurbeeld.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan