Faber relaxed m smart

Zoek jij een sfeervolle gashaard? Ben jij geïnteresseerd in een frameloze gas inbouwhaard? Of ben je klaar met de nadelen van hout stoken en wil je toch een gezellig vuur?


Zo dacht onze klant uit Amersfoort ook. Zoals de naam aan aangeeft: premium relaxen bij deze opvallende inbouwhaard. Deze serie valt op, door de onopvallendheid van de haard zelf.

Waarom deze haard kopen? De Relaxed M Smart heeft. Vraag direct de scherpste prijs aan bij Superkachels! Installatie door heel Nederland.


De haard is leverbaar met de volgende decorsets: houtblokken en sprokkelhout, kiezels en grijze spiltsteen. Door dat de haard is voorzien van step burner kunt u de haard minder warmte laten produceren zonder sfeer in te leveren. Opvallend is dat ze gebruik maken van het innovatieve Step Burner principe.


Hierdoor zijn de haarden ook prima te gebruiken op plaatsen en momenten waar minder warmte nodig is. Denk hierbij aan als bijverwarming, in de zomer of in kleinere ruimten.

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. HAVÉ Verwarming in Lunteren voor advies op maat. Het grootste verschil tussen de Premium en Smart versie is de prijs. Stokertje dus slechts 2. Het kleine broertje van de Relaxed L. Afmetingen ruit (bxh): x 3cm.


Inbouwmaat bxhxd: 8x 5x 3cm. Achterwand vlakke staalwand. Faber Duet M Premium is 3. Opmerking - GVafstandsbediening, instelbare vlamhoogte (ontsteking op het gasblok) - inclusief bedieningsluik en . Kom deze haard bewonderen bij Haardenexpert. Ruime showroom te Apeldoorn.


Moderne inbouw haard met of zonder frame. Keuze uit sprokkelhout,houtblokken of kiezel. Inclusief GVafstandsbediening, instelbare vlamhoogte (ontsteking op het gasblok) inclusief bedieningsluik en convectieroosters inclusief houtblokken of carrara kiezels . Kijk hieronder voor vergelijkbare zoekertjes.


Nieuw in doos dus weg = weg! Prijs is inclusief: afstandsbediening, houtset en bedieningsluik.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan