Faber straight frameless

Ondanks zijn kleine formaat heeft deze haard een vermogen van 0kW waardoor deze haard u genoeg warmte biedt om de winter door te komen! Daardoor neemt hij niet warmte in beslag. Hij komt in twee varianten.


Ofwel met vermiculiet achterwan ofwel met stalen achterwand. Beide modellen laten een stijlvolle, elegante indruk achter. U kunt het vuur regelen met behulp van een afstandbediening.

Een hoge verticale slanke frameless inbouwhaard. Dankzij de Log Burner is de haard voorzien van een sfeervol en realistisch. Hierdoor ontstaat een vuurbeeld wat vergelijkbaar is als met een kampvuur. Model, Straight Frameless gashaard.


Faber Straight Frameless. STRAIGHT met frame en log burner;. RELAXED met frame en flat . Smalle hoge frameless inbouwhaard.

Verbrandingssysteem, Gesloten. Kenmerk: Frameless inbouwhaard. Bediening: afstandsbediening de Luxe (incl. netstroom adapter) Aardgas:. Technische gegevens: Steenmotief classic, afstandbediening.


Nominaal vermogen: kw. Inbouwafbxhx 46x110x 3cm. Maar neem vooral contact op met Karel zodat ik gauw voor een leuke prijs in uw huis kan staan! Geniet met een gashaard van vlammetjes die speels om een houtblok heen krullen.


Echt vuur, maar met alle voordelen van een moderne gashaard. Inclusief afstandsbediening met elektronische ontsteking en convectieroosters geen meerprijs propaan logburner. Vermiculiet achterwand € 22-. Frameless elegance, built-in with stainless steel front (control cover).


White pebble or log burning fuel bed. Convenient remote control. Nu wel heel gunstig geprijsd. Ga met uw muis over de afbeelding voor een vergroting. Product Code: FABZBGV71.

Meer informatie aanvragen. Unit 10a Whites Farm, Barleylands Roa Basildon, Essex, .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan