Remeha avanta 28c bouwjaar

Vandaag is de monteur langs geweest die hem heeft geplaatst. Hoe oud is deze ketel remeha avanta 28c. Waardeer dit antwoord (154) Misbruik melden.


Energielabel verwarming: A Energielabel warm water: A, capaciteit: XL . Nette goed onderhouden remeha avanta hoog rendement cv ketel. Als de ketel nog geen jaar oud is, krijgt u altijd garantie op .

U vindt het serienummer van de ketel op het typeplaatje, onderop de ketel. Door het compacte formaat is hij overal te plaatsen, aan het dunste wandje of weggewerkt in een keukenkastje. Het toestel past zich moeiteloos aan, aan het vermogen wat u nodig heeft.


De Avanta is een HR gaswandketel bestemd voor centrale verwarming en productie. Beschrijving van de parameters. Aanvoertemperatuur: TSET tot ºC.


Op dit apparaat is een . Hoog rendement gaswandtoestel met warmwatervoorziening. Remeha producten verkoopt.

Installatie- en Servicehandleiding. OmschrijvingAfbeeldingenBeoordelingen (0)Bekijk ook. Nog goed voor jaren verwarming met maanden garantie. Door ons geplaatst maanden garantie. Er zijn geen beoordelingen voor dit product.


Verwijder de frontmantel en draai het regelbord naar voren. Achter dit bord bevind zich het identificatieplaatje op een grijze sticker. Het serienummer van deze verwarmingsketel staat in dit voorbeeld rechtsboven.


Als de rendementen kloppen dan zou dat betekenen dat je er qua gasverbruik weinig mee opschiet als je de . De ketel is ook samen met een modulerende regelaar leverbaar als Combi Comfort Systeem (Alleen voor type. 28c en 35c). Deze degelijk gebouwde CV-ketel is vriendelijk geprijsd en werkt stil en efficiënt. Daarnaast levert deze serie snel warm water . Type woning, Tussenwoning. Bouwvorm, Bestaande bouw.


Perceeloppervlakte, 1m².

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan