Spartherm haarden

Toonaangevende merkproducent voor energiezuinige stooktechniek. Topkwaliteit met verkoop via de vakhandel. Maximale stooktechniek op het gebied . Op zoek naar een innovatieve, duurzame kachel of inbouwhaard met een prachtig design?


Vergelijk alle modellen.

Een consistente warmteafvoer en warmtewisselaar waarin verwarmingswater getransporteerd wordt, zorgt voor warm water. Experience Center van HAVÉ Verwarming in Lunteren voor advies op maat. Het Duitse merk beschikt over vele hoogwaardige houthaarden met een goede opwekking van een aangename temperatuur.


Spartherm haarden en kachels, Duitse top-kwaliteit. Daarnaast kenmerken de haarden zich dankzij een modern en vernieuwende vormgeving. Het assortiment bestaat uit inbouwhaarden, vrijstaande . Vuur symboliseert het begin van onze cultuur.

Het zicht op de vlammen is pure magie. Bekijk alle haarden Kom naar de showroom . Een Blog door Eric Kroon advies en verkoopmedewerker Warmtestore. Dit Duitse merk biedt meerdere typen, zoals losstaande kachels, inbouwhaarden maar ook kachels op Bio-ethanol en pellet. Kwaliteit, design, innovatie: Uit deze drieklank ontstaat het buitengewone.


Door de geïntegreerde warmtewisselaar levert deze haard een warmteopbrengst van kW. De tweezijdige haard kan ook worden aangesloten op het CV systeem. De inbouwhaard Mini 2LRh behoort tot de serie lineair houtkachels.


Deze hoekhaard heeft aan twee zijden glas en is voorzien van het unieke gepatenteerde liftdeursysteem waardoor er geen lijsten zichtbaar zijn en een optimaal zicht op het vuur overblijft. Zowel beschikbaar in links en . De duidelijke lijnen van de serie Linear inbouwhaarden maken dat het vuur het beste tot zijn recht komt. Klover (Houtkachels, Pelletkachels). Nestor Martin (Houtkachels). Nordic Fire (Houtkachels, Pelletkachels).


Reny (Inzethaarden, Houtkachels). Wanders (Inzethaarden, Houtkachels).

Weltevree (Houtkachels). Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. See more ideas about Fireplace mantel, Home plans and Woodwork. Wij hebben een breed assortiment haarden en kachels van het merk.


De U70h en de grotere U90h zijn open houthaarden met een liftdeursysteem, dat van drie zijden zicht biedt op het vuur. Deze nieuwe inbouwhaarden van Dru creëren zo sfeer en warmte. Of u nu wilt gaan voor kleine en eenvoudige inbouwkachels of liever gaat voor een op maat gemaakte luxe tunnel houtkachel. Naast dat u geniet van de warmte en het vlammenspel op het moment dat u de haard gebruikt, kunt u achteraf profiteren van de besparing op uw gasrekening.


In de jaren is er steeds meer . Door de drie open zijdes wordt een optimaal vuurzicht gecreëerd. Het gebruik van onzichtbare lijsten zorgt voor een open zicht, het vuur wordt door niets belemmerd. De stevige deurconstructie is zeer solide en makkelijk te .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan