Bellfires unica 2 75

Deze serie biedt een ruim aanbod aan inzet gashaarden om te plaatsen in een bestaande situatie. Ideaal ter vervanging van een oude gashaard of om een open haard te vervangen met een sfeervolle gashaard. Dankzij de mee geleverde afstandsbediening is het bedienen van de haard in een mum van tijd onder de knie. Binnenafwerkingvlak zwart, zwart kermische spie.


Vraag gelijk de scherpste prijs aan bij Superkachels, installatie door heel Nederland! Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.

Bellfires maakt exclusieve haarden op maat voor iedere klant. De Unica serie past vrij wel altijd zonder hak- of breekwerk. Daarnaast zorgt het design ervoor dat het in elke woonstijl thuis past. Duurzame topkwaliteit en als u dit wilt voorzien van afstandsbediening en ventilator voor de beste benutting van de warmte.


Deze moderne inzet-gashaarden zijn speciaal ontwikkeld om bestaande haardsituaties snel en eenvoudig te moderniseren. Noviteit is de geïntegreerde sfeerverlichting voor een extra gloei-effect. Unica-gashaard in nagenoeg elke . Bestaande en nieuwe situaties.


Optionele krachtige ventilator.

Standaard thermostatisch . Deel Maak nu een afspraak Technische fiche . Kom gerust langs in onze showroom! Hij is - groot, en past daardoor altijd wel goed in de woonkamer. Bel, mail of chat voor mij zodat ik wat aan de adviesprijs van 2. Nu wel heel gunstig geprijsd.


The integrated ambient lighting for an extra glow effect is an innovation. If desire this gas fire can be fitted with a black ceramic back wall, which gives it a more intense look. Het merk loopt al bijna 1jaar voorop als het gaat om ontwerp en design.


Afmeting ( bxdxh):, 640x710x3mm. Verbrandingssysteem, Open. Maten: 9 , 7 5 en 40. Click here to view Drawings. Interieur: Vlakke zwarte achterwand of zwart keramische spiegelwand.


Vermogen: 2-kW zijdig kader mm. Houtstammen, grijze kiezels of marmersplit. Opties: Zwart keramische spiegelwand.


Naar keuze kan deze gashaard uitgevoerd worden met een zwart keramische achterwan wat zorgt voor een intensere look.

This Pin was discovered by Euro-Domus. Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Helaas als verkeerde maat besteld.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan