Ruby bio ethanol haard

Ruby Fires is gespecialiseerd in haarden zonder rookkanaal. U neemt met de inzethaard op bio ethanol een kwaliteitsproduct in huis. De ethanol haard werkt volledig veilig en schoon op biologische brandstof.


De bio ethanol inzethaard is gekeurd op verschillende functionaliteiten. Zo is er onder andere gekeken naar het .

De brandvloeistof wordt volledig in de keramische steen geabsorbeerd. Zodra de brander open gezet wordt, zorgt het . De inzethaard creëert echt. Keramische branders bio - ethanol voor in sfeerhaard. KWALITEIT EN VEILIGHEID bij Biohaarddesign. Nieuwprijs: euro eventuele verzendkosten zijn voor de koper.


Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.

Niet voor niets worden bio ethanolhaarden als dé . De losse branders kunnen ook in bestaande open haarden geplaatst worden. Deze modellen geven een levensecht vuurbeeld door waterdamp. Dit betekent geen kosten van gas of hout en toch een prachtig vlammenspel. Een duurzame oplossing voor ieder huishouden. Maar ook de bio - ethanol haarden zijn een lust voor het oog, milieuvriendelijk en zuinig.


Deze sfeerhaarden zijn eenvoudig te installeren, doordat ze geen rookkanaal nodig hebben. Deze biosfeerhaard heeft echt vuur zonder een rookkanaal of gasaansluiting. Dus zeer makkelijk overal te plaatsen of te . Wat voor voordeel hebben de Ruby sfeerhaard branders ten opzichte van andere bio - ethanol branders?


Waarom zijn deze branders intrinsiek veiliger? Verwarmingsbron, Bio - ethanol. Bovendien kan deze sfeerhaard in combinatie met een paslijst in een bestaande schouw worden gebruikt. In de uitgebreide showrooms van . Geen rookkanaal en toch het gevoel en de sfeer van een echte haard willen hebben?


Dat kan met deze wandhaard.

Aantrekkelijke kortingen op onze opruiming showroommodellen! Dit kan met een staande schouw gerealiseerd worden. Fires schouwen komen zowel in een tijdloos als in een modern interieur prima tot hun recht.


Hierbij is altijd de keuze tussen een bio ethanol haard of elektrische inzethaard. Modellen Rio, Umbria, Lima en Ambiance zijn goede toevoegingen . Ruby fires en vele anderen. Bio ethanol haarden en kachels bij sfeerhaarden. Een elektrische haard is volledig onderhoudsvrij. De haard is prima te gebruiken als bijverwarming.


Als de haard enkel decoratief gebruikt wordt is het stroomverbruik te verwaarlozen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan