Intergas hre 24 18 prijs

Lees reviews Schrijf een review. CvTotaal € 82Warmteservice. Let op: internetprijzen zijn exclusief installatie of bevatten vanaf-prijzen voor installatie.


Deskundige installatie is van levensbelang. Bekijk alle specificaties.

Intergas Kombi Kompakt HRE: de combiketel die écht alles combineert. Alle prijzen van webshops in een duidelijk overzicht op BesteProduct. Alle typen sanitair vind je op BESLIST.


Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs ! Deze cv-ketel zorgt voor verwarming en warmwater (combiketel). Deze Intergas cv-ketel valt binnen het type 18kW CW3. Op zoek naar een nog duurzamer model?

RF Module Schaduw onder. Het cv-water stroomt rechtstreeks door de warmtewisselaar, zodat de rookgassen maximaal afkoelen en de condensatiewarmte optimaal wordt . U kunt de de kombiketel van Intergas voor een zeer voordelig tarief online bij ons bestellen. Wij leveren alle CV-ketels in ons assortiment gratis bij u thuis af.


Het is de combiketel die echt. De ketel kan het huis verwarmen en maakt gebruikmakend van de. Dubbel hoog rendement De. Bij Schoonderbeek Centrale Verwarming uit Nijkerk bent u aan het juiste adres. Comfort label cwenergielabel a. Kenners weten genoeg nieuw model, deze hebben geen drieweg klep meer.


Download hier gratis uw Intergas HRE - handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Lees voor het installeren en gebruiken van het toestel dit installatievoorschrift zorgvuldig door.


Bewaar dit installatievoorschrift bij het toestel. Handel altijd volgens de aangegeven voorschriften.

U profiteert van een hoog rendement, zowel op verwarming als op warmwater. Alle uitvoeringen zijn voorzien van een zelflerende ECO-stand en .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Nefit thermostaat geeft fill aan

Vloerverwarming inregelen met flowmeters