Beste ketel consumentenbond

Jaarlijks testen wij cv- ketels van verschillende merken. Welk model is het zuinigst en heeft het hoogste rendement en comfort? Bekijk de testresultaten. In bijna elk huis hangt een cv- ketel.


Deze regelt de verwarming en zorgt vaak voor warm water.

Wij testen jaarlijks cv- ketels zodat jij de juiste ketel kunt uitkiezen. Vergelijk alle cv- ketels. En daar zijn wij blij mee! Met jouw steun kunnen de experts van de Consumentenbond duizenden producten blijven testen.


Hierbij wordt onder andere gekeken naar het rendement van de ketel en hoe energiezuinig deze is. Maar ook wordt er gekeken naar zaken als duurzaamheid en de prijs. De Cv- ketel die het beste scoort op alle vlakken krijgt uiteindelijk de beste boordeling en wordt verkozen tot de beste Cv- ketel van dat jaar.


Maar hierdoor weet je nog niet welk merk hr- ketel voor jou het best als vervangende ketel toegepast kan worden.

Om je toch enigszins op weg te helpen, zullen we hierin kort en bondig de meest recente resultaten van de Consumentenbond test noemen en toelichten. We vangen aan met de top beste. Hieronder zie je de top beste cv- ketels. De testcriteria zijn dit jaar flink . Atag en Remeha leveren volgens de Consumentenbond de beste cv-toestellen in hun tapwaterklasse.


Dit blijkt uit een nieuwe versie van de cv- keteltest die de bond periodiek houdt. De Tzerra Plus (CW4) en de nieuwe i36EC (CW5) mogen het predicaat Beste uit de Test-logo voeren. Eind oktober heeft de Consumentenbond de testresultaten van de cv- ketel test gepubliceerd. Wij hebben de belangrijkste conclusies voor jou op een rij gezet. Wat is op dit moment de beste cv- ketel ? De Intergas Xtreme CWis Beste uit de Test met een 9. Deze cv- ketel scoort erg hoog op energiezuinigheid bij verwarming, namelijk een 4. Ook wordt het comfort warm water goed beoordeeld.


Bovendien is ook het merk Remeha als hoogste gewaardeerd . Je zoekt de beste CV- ketel omdat je waar voor je geld wilt? Een ongeëvenaarde prestatie, jaar op rij! Meer weten over de i-Serie cv- ketel van ATAG?

Ook dit jaar komen de populaire Remeha Tzerra Plus CWen CWweer terug in de Consumentenbond top 3. Best getest door de Consumentenbond. Alle ATAG CV- ketels uit de A-Serie zijn ontwikkeld om met zo min mogelijk energieverbruik optimaal comfort te leveren. Atag E325EC scoort nipt beter dan de naaste concurrenten (). Nú ook Tzerra Plus CWhet hoogste testoordeel. In totaal heeft de Consumentenbond cv- ketels getest.


De Remeha Tzerra Plus CWen. Daartegenover staat wel .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan