Intergas ketel storing 5

Heeft u een storing aan uw Intergas CV- ketel ? Wij hebben de meest voorkomende storingen inclusief oplossing voor u op een rijtje gezet! Beste lezer, Hopelijk kunt u mij helpen. Moet ik de ketel resetten nadat er storing wordt gemeld. Oplossing: Condensafvoer verstopt of .

Afstelling gasblok controleren. Blijft de cv- ketel in storing ? Start via het forum je eigen onderwerp. Storingscode Kombi Kompakt HRE. Apparaat: Kombi Kompakt HRE. Omschrijving: Slecht vlamsignaal.


Oorzaak: Slecht vlamsignaal.

Elke keer als ik de ketel aanzet gaat hij binnen een minuut naar storingscode knipperend. Ik laat deze elk jaar schoonmaken. De ketel gooit er dan een plas water uit. Zoek hier een installateur. Techniek CV Ketel Intergas.


Indien zich de volgende eenvoudige storingen aan het toestel voordoen dan kunnen deze als volgt opgelost worden. Bij herhaling of andere storingen dient u altijd contact op te nemen met uw installateur. De bij ons aangesloten monteurs zien bijvoorbeeld vaak een Intergas Kompakt hr ketel met storing in het display.


Nog altijd loopt Intergas voorop in de ontwikkeling en succesvolle introductie van nieuwe technologieën. Hieronder staan een paar algemene voorbeelden van storingen gedurende de levensduur van een cv- ketel. Ketel is aan het ontsteken (maximaal seconden) Ketel. Ik heb een HR ketel van Intergas (jaar oud). C niet ater fort- er per inuten.


Heb nu ongeveer jaar deze ketel , wat een slecht product. Advies instellingen tempe-. Geeft heel vaak storingen (al in het eerste jaar begon het apparaat vele storingen te geven), garantie was niet mogelijk.

De storingen die wij hebben, zijn door vele op internet ook gemerkt (we zijn niet de enigen). Uiteindelijk dus gewoon een slechte ketel en zou . Vullen en ontluchten van toestel en installatie. In gebruik nemen van de warmwater voorziening.


De Intergas Kombi Kompakt HRE combiketel verwarmt tapwater en levert dit aan de warmwater tappunten. Mijn intergas ketel valt bij het opwarmen regelmatig in storing. Kan de thermostaat hoogstens een halve graad per keer hoger zetten, soms gaart het dan goed maar ook niet altijd. Hebben al diverse monteurs aan gesleutel zonder blijvend positief resultaat.


Ik weet het niet meer, wie wel? De storingscode Intergas HRE cv ketel staan hieronder in het tabel. U kunt een erkend installateur vinden door een offerte aanvraag te doen om uw storingscode Intergas HRE te verhelpen. De monteur dacht dat het de ventilator was en heeft deze vervangen. Op zoek naar mensen met verstand van ketels e. Ik hoop dat iemand me kan helpen.


Alvast bedankt voor de moeite! Heb ondertussen keer een monteur langs gehad en heb nu een half . Al jaren heeft u plezier van uw Intergas ketel. U zult er daarom niet vaak bij stilstaan, maar door het veelvuldige gebruik van het apparaat zijn storingen ons niet onbekend.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan