Ketel laten controleren

Vaak betaal je jaarlijks een bedrag voor het cv- ketel onderhoud: het reinigen, controleren en afstellen van de cv- ketel. Onderhoud cv- ketel Basis. Een abonnement waarmee de basis goed geregeld is. Onze monteur controleert en onderhoudt uw cv ketel.


Kosten voor materiaal betaalt u zelf. Net zoals kosten arbeidsloon in geval van een storing.

We komen bij je langs om je energietoestel grondig te reinigen, opnieuw af te stellen en te controleren op een veilige werking. Het is aan te raden om eens per twee jaar onderhoud te laten uitvoeren. Wanneer het koude seizoen weer begint wil je niet in de kou zitten. In dit artikel lees je meer over de cv-installatie en het laten controleren er van.


Wat keuren: brander schoonmaken – gasdruk meten – waakvlam controleren – drukval controleren. Heb je de ketel lange tijd niet laten reinigen, dan zal het onderhoud ook veel meer tijd in beslag nemen en dus een pak meer kosten. Is uw CV- ketel jonger dan jaar?


Dan kunt u uw CV- ketel gratis (normaal € 8-) door Volta Limburg laten controleren voor het einde van de fabrieksgarantie!

Bij huurwoningen moet dus de huurder het centrale stooktoestel laten onderhouden. Het vermogen in kilowatt (kW) staat op het kenplaatje van uw cv- ketel. Een open cv- ketel heeft meestal jaarlijks onderhoud nodig, terwijl bij een gesloten ketel een interval van twee jaar vaak voldoende is.


Vraag om advies bij een erkende installateur en houd jezelf vervolgens aan het voorgeschreven interval. Goed onderhoud bespaart je namelijk - letterlijk en figuurlijk - een . Laat jaarlijks uw ketel controleren. Koolmonoxidevergiftiging voorkomt u door uw cv-installatie jaarlijks te laten controleren. Een sterk vervuilde ketel tast zelfs het metaal aan en moet dan helemaal . Je cv- ketel is het kloppende hart van je woning.


Je ketel op gezette tijden laten controleren en onderhouden is daarom wettelijk verplicht. En wat gebeurt er als uw cv- ketel niet regelmatig controleert ? Waarom zou u uw cv- ketel laten onderhouden? Minimaal een keer in de twee jaar moet u uw cv- ketel laten nakijken. Na een goede controle en een onderhoudsbeurt, kan uw ketel weer een paar jaar mee.


Heeft u een onderhoudscontract, dan ontvangt u automatisch bericht wanneer uw installatie weer aan een onderhoudsbeurt toe is. Zo vergeet u geen servicebeurten . Hoe vaak u uw CV- ketel het beste kunt onderhouden hangt voornamelijk af van de leeftij merk en het type CV- ketel.

Om een optimale werking te garanderen adviseert Energiewacht Groep om eens per. Met cv- ketel onderhoud verlengt u de levensduur van uw ketel en voorkomt u storingen. Het onderhouden van uw cv regelen wij graag. Wouda Installatietechniek voert jaarlijks voor vele klanten het onderhoud aan CV ketels uit. Wij bieden verschillende.


Daarnaast wordt bij veel . ESNW wijst haar klanten al jaren op de gevaren en de noodzaak om de cv- ketel periodiek grondig te laten controleren , af te stellen en te onderhouden. Hiermee worden gevaarlijke situaties voorkomen. Bovendien werkt ESNW als erkend onderhoudsbedrijf voor cv- ketels (óók voor installatie en reparatie) uitsluitend met . Nuttige adressen en alle informatie over wettelijke verplichtingen en termijnen voor het onderhoud van uw verwarmingsketel. In Vlaanderen bent u verplicht om uw ketel te laten onderhouden.


Zowel het Waalse als het Brusselse Gewest maken een onderscheid tussen de controle en het onderhoud van de ketel. Regelmatig onderhoud aan uw CV- ketel voorkomt storingen. Profiteer nu van alle voordelen van CV- ketel onderhoud bij Kemkens Uden!


Dit is van toepassing wanneer u een stooktoestel als centrale verwarming gebruikt. Voor cv- ketels op gas geldt de regel: om de jaar een onderhoudsbeurt. Een verwarmingsketel op stookolie of een vaste brandstof, zoals hout, dient .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan