Ketel reinigen

Onderhoud van een cv- ketel. Binnenkort moet mijn cv- ketel weer schoongemaakt worden. Ik bel hiervoor uiteraard een cv-monteur. Of doet hij meer dan dat?


Niemand zit graag in de kou of moet denken aan een koude douche. We beseffen het vaak niet maar we vertrouwen er op dat onze cv- ketel het áltijd doet.

Storingen en onnodige reparaties willen we graag voorkomen. Iedereen begrijpt ook dat een cv- ketel , net als een auto, een mechanisch . Wie dit moet doen, de prijs van een keuring en veel meer vind je in dit artikel. Dankzij regelmatig onderhoud blijft je cv- ketel goed en veilig werken. Sluit daarvoor een onderhoudscontract af. Geniet van alle comfort en warmte in je woning.


Plan daarom regelmatig een onderhoud van je verwarmingsketel en bespaar op je verwarmingskosten. Vermijd deze problemen en vertrouw het onderhoud van uw gas- of mazoutketel toe aan Luminus. CV- ketels zijn namelijk .

Haar dochterondernemingen en zorgvuldig geselecteerde lokale partners zorgen ervoor dat uw ketel op een vakkundige en snelle manier onderhouden wordt. We komen bij je langs om je energietoestel grondig te reinigen , opnieuw af te stellen en te controleren op een veilige werking. Het is aan te raden om eens per twee jaar onderhoud te laten uitvoeren.


Nuttige adressen en alle informatie over wettelijke verplichtingen en termijnen voor het onderhoud van uw verwarmingsketel. Het is erg belangrijk uw ketel goed te onderhouden. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat uw ketel minder kans heeft op storingen en langer meegaat. Kiest u voor een onderhoudscontract bij Kemkens dan garanderen wij u van periodiek onderhoud door de beste vakmensen in regio Uden. Zij reinigen uw apparatuur en . Voor stookolie € 1à 1incl.


De controle met onderhoud omvat het schoorsteenvegen en een vervanging van de sproeier. De technicus moet ook de brander controleren en afstellen en de ketel reinigen. Vanaf heden werken wij met verschillende onderhouds contracten voor uw cv ketel. Met de groene knop hier op de site kunt u met een paar simpele klikken de registratie starten.


We nemen dan snel contact op voor een afspraak en herhalen dat jaarlijks. Doel is: - Veiligheid van uw installatie . Profiteer van onze actie en ontvang de eerste schoonmaakbeurt geheel gratis!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan