Fietsaanleunbeugel prijs

De fietsaanleunbeugel heeft een stoer uiterlijk en is stevig. Ontworpen voor bromfiets of scooter. Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online!


Uit warm verzinkt staal en gelakt (standaard in roo vanaf stuks in elk RAL- kleur). Fietsaanleunbeugel mm.

Wordt vastgemaakt via de voetplaat aan de grond met keilbouten. Hoe deze aanleunbeugel te gebruiken? Belettering is ook mogelijk mits meerprijs. Voordelige prijzen bij aankoop van telkens stuks. Jomaro, Compleet in Straatmeubilair en Overkappingen.


Normale prijs € 4nu €2bij fiets-inn vd bunt. Voor het parkeren van fietsen biedt Metec diverse mogelijkheden: fietsklemmen, rijwielrekken, fietsaanleunbeugels , stuurdraagsystemen, maar ook fietsenstallingen.

Ofwel complete fietsparkeersystemen. Alles is mogelijk op het gebied van fietsparkeren. Waar laat u al die fietsen?


Met keuze uit diverse fietsaanleunbeugels sluiten onze oplossingen voor het fietsparkeren altijd mooi aan bij het straatbeeld. De fietsbeugels zijn duurzaam, praktisch en eigentijds. Kortom, een mooie manier om rust en orde in de openbare ruimte te brengen.


Het Bike Bike Rack van Dero is een fietsaanleunbeugel in de vorm van een fiets. De aanleunbeugelsook wel fietsparkeerbeugels of. Dit fiets fietsrek is leverbaar in rvs,. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Vraag vrijblijvend een prijs van uw ontwerp aan!


Gedetailleerde omschrijving: Hallo, Ik zou graag een fietsaanleunbeugel willen laten plaatsen. Alle materialen inclusief fietsaanleunbeugel door u aangeleverd 2. Thermisch verzinkt staal. Of u op zoek bent naar standaard fiets aanleunbeugels of juist naar fraaie design aanleunbeugels, bij Ollerton vindt u topkwaliteit voor de beste prijs.

Mits meerprijs kan deze beugel gelakt worden in een RAL-kleur naar keuze. Bovenaan de bovenkant van de fietsbeugel wordt er een strip met ingegoten zonnepanelen bevestigd met een behuizing uit aluminium. Onderaan de bovenkant zit er een strip met . Afmeting: breed en 1hoog. Adverteer ik er niet mee kun je altijd bellen want ik heb nog veel meer als .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan