Radiator stralen

Opknappen van radiatoren 1-Transportservice met vaste transporteur 2- Transportmiddelen inbegrepen. Wij hebben radiators die we zouden willen laten zandstralen en herspuiten. We kennen iemand die dit doet, en we weten wat hij per uur vraagt, enige wat we niet weten is hoelang het zou duren om ze alle te laten zandstralen en herspuiten.


De drijvende krachten achter Straalstudio zijn twee ervaren schilders. Zij zorgen naast het luchtgommen ook voor het lakken van radiatoren zodat ze weer stralen als nooit tevoren.

Velgen aluminium, Stralen , chromateren en laags coaten, Per set van 4: . In onze woning hebben wij gietijzeren radiatoren. Nu willen wij gaan verbouwen en deze radiatoren behouden. Ik heb ooit eens een artikel (met foto)gelezen o. Bij het zandstralen wordt er onder hoge druk een stroom van (schurende) korrels op het werkstuk geblazen. Deze korrels verwijderen roest, grove oneffenheden, walshuid en reeds aangebrachte lak van metalen of niet-metalen.


Metalliseren is het aanbrengen van een zinklaag op staal.

Deze zinklaag biedt vervolgens een . Nu hebben we nog een aantal van die oude gietijzeren radiatoren hangen die we graag zouden willen verven. De vraag is: hoe doe je dat? De radiatoren zijn al losgehaald. Type klus: Overige klussen. Gietijzer radiator stralen en spuiten.


Materiaal verzorgd door : In overleg met de vakman. Eerste werkdag: Zo snel mogelijk . CV op gas te voorzien met gietijzeren radiatoren en badkamer leidingen wordt verplaatst en nieuw gebouwd. Op bijgevoegde plannen is vakje x meter.


Schildersbedrijf Pattyn voert niet enkele grote werken uit op verplaatsing. Wij zijn ook uitgerust om in onze eigen ateliers kleinere stukken te behandelen. Radiatoren bijvoorbeeld die aan een grondige opfrisbeurt toe zijn, kunnen in onze straalcabine gereinigd worden.


Indien nodig worden alle oude verflagen, aanwezige . MetaCoat is gespecialiseerd in het poederlakken van alle metalen.

Bekijk onze website voor meer info. Afdoppen, laten stralen en laten spuiten. Lastig en arbeidsintensief: Zelf alles versjouwen, schuren, aflakken met speciale lak en verfgereedschap.


Eventueel zelf spuiten maar wel om je . Met straalbedrijf Boxtel kiest u voor kwaliteit, zonder compromis.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan