Ecoflow nefit

De Ecoflo gebruikt de resterende energie uit de rookgassen van de HR combiketel om koud tapwater voor te verwarmen. De leiding met voorverwarmd tapwater wordt aangesloten op de koudwateraansluiting van de HR combiketel. Nefit cv ketel gemonteerd met EcoFlo. De HR combiketel dient als . In principe is Ecoflo nu toe te passen op elke nieuwe en bestaande HR-ketel, zo laat Burgerhout weten.


De fabrikant raadt installateurs aan op vooraf met Burgerhout en de ketelfabrikant contact te hebben over de juiste toepassing.

De Ecoflo benut resterende energie uit rookgassen voor het voorverwarmen van sanitair water. De compacte Ecoflo -unit wordt rechtstreeks aangesloten op de rookgasafvoer van een bestaande of nieuwe cvketel. Een aangepaste versie van de introductie voor de Nederlandse markt in samenwerking met Nefit. AbelCo helpt je kiezen. Met goed advies en veilige installatie.


Kies je eigen lokale installateur uit meer dan 2installatiebedrijven. Volledig elektrische oplossing. Met schone energie uit buitenlucht levert de EnviLine split warmtepomp een enorme besparing op.


Een aparte airco en een cv-ketel zijn niet nodig.

Een gasaansluiting evenmin. De eerste van een nieuwe generatie hoogwaardige HR-ketels. Voorzien van Low Energy pomp en energielabel A bespaart TrendLine II op jaarbasis tot € 1aan energie.


Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld. Daarna levert de Ecoflo de klant jarenlang winst op. Dat geeft installateurs een sterk verkoopargument. In principe kan de Ecoflo worden gecombineerd met elke nieuwe of bestaande HR combiketel, maar Burgerhout adviseert goedkeuring van de ketelfabrikant.


De gelijkwaardigheidsverklaring van deze . CV-ketels van Intergas, Remeha en Ferroli. Het grote nadeel van dit digitale systeem is dat veel fabrikanten een eigen variant implementeren, die vaak alleen met hun eigen thermostaten werken. Vaillant Hybride systeem. Dit systeem bestaat uit een lucht- of bodemgebonden warmtepomp gekoppeld aan een hr-ketel.


Een energiebesparend systeem waarbij gebruik wordt gemaakt van gratis natuurlijke. De Ecoflo warmtewisselaar bespaart tot op energiekosten voor warmtapwaterbereiding dankzij warmteterugwinning (WTW) uit de rookgasafvoer van HR combiketels. De teruggewonnen warmte . Burgerhout werkt verder nauw samen met Nederlandse cv-ketelfabrikanten om de toepassing van de Ecoflo in combinatie met verschillende typen HR combiketels mogelijk te maken.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan