Ibix 9 prijs

Ibix straalunit in nieuwstaat - verwerkt alle soorten harde straalmiddel - werkdruk instelbaar van 0. Ook bij een lage werkdruk een mooie egale straal - compleet geleverd met lichtgewicht straalpistool en nozzle naar keuze. Heeft nog jaar garantie. Ontwikkeld voor professioneel intensief gebruik.


Vind ibix op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

H2O Heavy Duty - MODEL407. Toevoegen om te vergelijken. Ook beelden en monumenten kunnen met deze straalketel. Artikelnummer: MODEL413. Soda of zandgrit straal ketel te koop.


Slechts maal gebruikt, is volledig in nieuwstaat Te koop wegens oplevering garage en geen plaats meer… Prijs o. Zandstraalmachines) - Te. Een compacte en krachtige staalketel.

Handig in gebruik om bij mobiele en professioneel staalwerk uit te voeren. Wij bieden verschillende modellen aan straalketels binnen het luchtgommen. Wij zijn een officiële verdeler van Ibix luchtgomtoestellen in België. We have many A-Z keywords for this term.


De IBIX Straalmachine wordt veel toegepast voor roest verwijderen aan boor verf verwijderen van staal e. De Ibix is verreweg de meest verkochte straalketel voor het reinigen van hout. Compacte straalketel die het meest gebruikt word voor meubels. Kan al met een kleine compressor werken. Dankzij traploos instelbare. Rotair compressoren staan bekend om de uitstekende prijs.


In de straalketel kunnnen alle soorten straalmiddelen gebruikt worden. Hier koopt u online uw straalmachines en toebehoren. Ze zijn licht van gewicht en daardoor overal in te zetten. De IBIX straalketels zijn door hun aluminium uitvoering de meest gebruiksvriendelijke en verhuurde straaltoestellen.


Vul hier uw offerte aan voor het huren van een ibix of een ibix 25. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Nobel Products nu verhuurt ook Ibixstraalsystemen en levert daarbij gelijk ook straalmiddelen.

De grootste en meest krachtige straalketel in het assortiment.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan