Vrijhangende gashaard

Deze vrijhangende gashaard is helaas niet meer leverbaar. Een vrijhangende gashaard. In dit voorbeeld gesitueerd in een woonkeuken.


U geniet tijdens uw avondvullende diner van een warm, gezellig vlammenspel. Dit verhoogt de sfeer en comfort!

De haard hangt vrij dit zorgt voor extra schoonmaakgemak! Stijlvolle vrijhangende gashaard. Gemakkelijk te bevestigen aan de wand. Compact, dus hij past vrijwel overal. Deze unieke hanghaard met zijn grote gebogen glazen front is een even stijlvolle als opvallende blikvanger in uw . De Dru Milo gashaard is de ultieme haard als u liefhebber bent van een hanghaard.


Het vlammenspel komt zo mooi uw kamer in.

U kunt met de Dru Milo uw eigen stijl laten spreken want de Milo van Dru is qua vormgeving een unieke verschijning. Doordat de Milo slechts beperkt hoeft te worden ingebouw wordt de . Visualiseer jouw stijl en vind de kachel van je dromen. Jouw zoektocht naar de ideale haard begint op kachels.


Vrijhangende gashaarden. Gashaarden zijn er in verschillende soorten en maten. Ben je op zoek naar een haard die vrij aan de muur kan hangen?


Bekijk en vergelijk de vrijhangende gashaarden van DRU. Bekijk nu onze vrijhangende gaskachels en vergelijk verschillende modellen. Vraag een brochure aan of ontvang een vrijblijvende offerte. Centrale vrijhangende haard waarvan de vuurhaard 3graden draaibaar is.


Dit model, enerzijds revolutionair door zijn design, anderzijds door zijn technisch ontwerp, is het eerste ter wereld in de lijn van de hangende en 3graden draaiende haarden. Binnenin het toestel is er een gedetailleerde houtset bevestig waardoor er een prachtig vlammenspel ontstaat. Deze kleine krachtpatser wekt een nominaal vermogen van 4kW op.


See more ideas about Fireplace mantel, Modern fireplace and Fire ring.

Schitterende vrijhangende gashaard (Bellfires Free Bell met modern RVS kader). Wanders vrijhangende gaskachel Square wall. De Square Wall heeft een gesloten verbrandingssysteem en behoort met zijn rendement van tot de hogere rendementsklasse. Dealers van dit product . De Bellfires Free Bell is een vrij hangende gashaard met een gebogen glazen front. De gebogen ruit zorgt voor de unieke uitstraling van de gashaard.


Deze compacte gashaard is eenvoudig aan de muur te bevestigen. Van der Pluijm is totaalleverancier van gashaarden en houtkachels. Naast het kopen van een gashaard of houtkachel kunt u bij ons ook terecht voor het projectmatig laten plaatsen van uw gashaard of houtkachel. Vergelijkbaar product in de showroom.


Kleine, sfeervolle inzethaard. Ideaal om uw open haard te vervangen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan