Cv ketel laten controleren

Vaak betaal je jaarlijks een bedrag voor het cv - ketel onderhoud: het reinigen, controleren en afstellen van de cv - ketel. Onderhoud cv - ketel Basis. Een abonnement waarmee de basis goed geregeld is. Onze monteur controleert en onderhoudt uw cv ketel.


Kosten voor materiaal betaalt u zelf. Net zoals kosten arbeidsloon in geval van een storing.

We komen bij je langs om je energietoestel grondig te reinigen, opnieuw af te stellen en te controleren op een veilige werking. Het is aan te raden om eens per twee jaar onderhoud te laten uitvoeren. Bij huurwoningen moet dus de huurder het centrale stooktoestel laten onderhouden. Het vermogen in kilowatt (kW) staat op het kenplaatje van uw cv - ketel.


Een open cv - ketel heeft meestal jaarlijks onderhoud nodig, terwijl bij een gesloten ketel een interval van twee jaar vaak voldoende is. Vraag om advies bij een erkende installateur en houd jezelf vervolgens aan het voorgeschreven interval. Goed onderhoud bespaart je namelijk - letterlijk en figuurlijk - een . De onderwerpen in dit artikel zijn: Waarom moet ik mijn cv - ketel laten controleren ? Wanneer het koude seizoen weer begint wil je niet in de kou zitten.

En wat gebeurt er als uw cv - ketel niet regelmatig controleert ? In dit artikel lees je meer over de cv -installatie en het laten controleren er van. Wouda Installatietechniek voert jaarlijks voor vele klanten het onderhoud aan CV ketels uit. De mogelijkheden qua onderhoud van uw CV - ketel. Een goede optie als u er warmpjes bij wilt zitten maar geen contract wilt afsluiten.


Wij komen bij u langs om alle onderdelen te controleren en optimaal af te stellen. Door uw CV - ketel regelmatig te laten onderhouden, is de kans op storingen kleiner en verlengt u de levensduur van uw CV - ketel. Om een optimale werking te garanderen adviseert Energiewacht Groep om eens per anderhalf jaar een controle te laten uitvoeren. En als jij euro per uur kost kom dan maar bij mij een uurtje ketelpoetsen , toch verruit voordeliger dan die en dan ook nog iemand doen laten. Met cv - ketel onderhoud verlengt u de levensduur van uw ketel en voorkomt u storingen.


Het onderhouden van uw cv regelen wij graag. Hiermee worden gevaarlijke situaties voorkomen. Bovendien werkt ESNW als erkend onderhoudsbedrijf voor cv - ketels (óók voor installatie en reparatie) uitsluitend met . Na een goede controle en een onderhoudsbeurt, kan uw ketel weer een paar jaar mee. Heeft u een onderhoudscontract, dan ontvangt u automatisch bericht wanneer uw installatie weer aan een onderhoudsbeurt toe is.


Zo vergeet u geen servicebeurten . Regelmatig onderhoud aan uw CV - ketel voorkomt storingen. Profiteer nu van alle voordelen van CV - ketel onderhoud bij Kemkens Uden!

Je cv - ketel is het kloppende hart van je woning. Je ketel op gezette tijden laten controleren en onderhouden is daarom wettelijk verplicht. Wilt u graag zo weinig mogelijk geld uitgeven voor het onderhouden van uw CV ketel ? Is uw ketel nog maar jaar oud en verwacht u bijgevolg de volgende jaren niet echt meteen grote problemen? In dat geval kunt u er voor kiezen om één keer in de twee jaar een controle uit te laten voeren. U beschikt dan over standaard . Je wil een cv - ketel zonder problemen en daarom wil je die laten onderhouden.


Dit omvat standaard onderhou maar je wordt zelf aansprakelijk gehouden als er na controle toch iets mis blijkt te zijn. Je wilt niets aan het toeval overlaten en kiest daarom het meest uitgebreide onderhoudscontract dat beschikbaar is.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan