Draadloze modulerende thermostaat

Wanneer een modulerende thermostaat een warmteaanvraag bij de cv-ketel doet, put de cv- ketel uit het reeds verwarmde water. Met deze constructie bespaar je veel meer energie . Al geruime tijd was er een groeiende vraag uit de markt naar een draadloze modulerende thermostaat. Honeywell RF module OpenTherm is een OpenTherm ketelrelais welke draadloos kan communiceren met een draadloze modulerende thermostaat van Honeywell. De OpenTherm RF module dient dan ook als communicatie bridge tussen de cv-ketel welke Opentherm support en de draadloze modulerende thermostaat of .

Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Belangrijkste kenmerken. Let op: Niet elke thermostaat werkt met elke CV ketel. Kijk daarom hier of de thermostaat past bij uw CV ketel.


Ook kunt u de aansluittabel raadplegen. In talloze situaties komt een draadloze thermostaat goed van pas!

Nu is er ook een draadloze klokthermostaat speciaal voor met OpenTherm modulerende ketels. Een modulerende CV-ketel staat continu aan en warmt je huis gelijkmatig op. Veelal gratis verzonden! Thermostaten koop je eenvoudig online bij bol.


CVtotaal levert onder andere thermostaten van de merken Honeywell, I. Er zijn draadloze thermostaten en met draa modulerende thermostaten en klokthermostaten leverbaar. De temperatuur kan je automatisch instellen, maar ook handmatig bijstellen wanneer je de warmte in een bepaalde ruimte . De beste huishoudelijke apparatuur vind je op VERGELIJK. De kamerthermostaat die met u meevoelt.


Een van de uitvindingen van Nefit is een geavanceerde regelmethode die ervoor zorgt dat de cv-ketel zuiniger én comfortabeler stookt. Anders dan gewone cv-ketels regelen Nefit-ketels de warmte in huis op basis van wat ú voelt: de temperatuur van de lucht. Kom je er niet helemaal . Draadloze thermostaat van Vaillant voor modulerende ketel. Te gebruiken met een Vaillant ketel.


Kan ook aan de muur bevestigd worden, maar bli… € 1600.

Sommige cv-ketels, zoals die van Nefit, zijn alleen geschikt voor een modulerende thermostaat van hetzelfde merk als die van de ketel. Tenslotte zijn er ook draadloze zoneregelingen, zonder kleppen in de retourleiding. Werkt op alle ketels met een opentherm communicatie. Verhoogt het energierendement van verwarmingssystemen tot. Groothandelsprijs op Vaillant VRT 370f calorMATIC draadloze thermostaat.


Ook op andere Vaillanrt thermostaten grote korting. Deze thermostaat is modulerend. De modulerende klokthermostaat is een thermostaat met veel uitgebreide functies. Modulerende klokthermostaat.


OpenTherm thermostaat en RF thermostaat ( draadloos ), met daarbij het basisstation RF.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan