Rookkanaal controleren

Wij controleren de schoorsteen door middel van een inspectie met camera. Hiermee kunnen wij de conditie van de schoorsteen van binnen vaststellen. Na inspectie volgt een uitgebreid inspectie-rapport.


Op dit filmpje wordt getoond hoe een schoorsteen camera-inspectie in zijn werk gaat. Stokertje verzorgt de expertise rapportage voor kachel, rookkanaal en schoorsteen van A tot Z.

Met behulp van een camera wordt uw rookkanaal geinspecteerd. Laten controleren door een erkend schoorsteenveegbedrijf. Een al bestaand rookkanaal is voor een gaskachel bijna altijd goe houdt er wat smeulend papier onder en je kan zien of er voldoende trek in zit, wel altijd eerst laten vegen. Mijn onderbuurman wilde zijn open haard stoken in een lekkend rookkanaal. We willen graag op een bestaand rookkanaal een allesbrander of een houtkachel aansluiten.


Ik wist niet dat dat zo nauw luistert en dat je niet elke kachel maar gewoon aan dit kanaal kan zetten, dus bedankt voor de waarschuwing En laten controleren ook vanwege de verzekering is ook een goede. Wij kunnen uw schoorsteen controleren d.

Deze controle wordt uitgevoerd met een 3graden draaiende camera. Na afloop ontvangt u een rapportage van deze schoorsteen inspectie. Mocht blijken dat het kanaal niet geschikt is dan kunnen wij een RVS rookkanaal plaatsen, zodat u weer veilig . Schoorsteenveger in Gouda en omstreken. Camera-inspecties, Vogelnest verwijderen, schoorsteenkappen plaatsen.


Aangesloten bij de ASPB. DE STAAT VAN DE SCHOORSTEEN. Welke elementen moet men controleren ? VEREISTEN VOOR EEN SCHOORSTEEN. Fossiele brandstoffen, zoals stookolie, kolen en gas, vergen . Heeft u al een rookkanaal , maar wilt u weten of deze nog veilig is? Wij komen graag bij u langs om deze te controleren en te inspecteren.


Het inspecteren van rookkanalen doen wij onder andere door middel van camera-inspectie. Type klus: Openhaard plaatsen. Materiaal verzorgd door: In overleg met de vakman.

Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel . Laat de schoorsteen minstens één keer per jaar vegen. De schoorsteenveger verwijdert voor u het vuil, zoals roetaanslag en vogelnesten. Laat dan ook de schoorsteen controleren op scheuren en lekkages. Controleer of laat controleren of de schoorsteen voldoet aan de eisen.


Het doorvoergat in de muur is minimaal cm. Ik heb aan de plaats waar ik een kachel wil aansluiten eens naar boven gekeken en heb gezien dat het rookkanaal niet recht naar boven gaat. Kan ik dit rookkanaal gewoon gebruiken om de kachel op aan te sluiten zoals het nu is? Inderdaad staat van de schoorsteen zeker controleren.


Bij gebruik van een gaskachel of gashaar zullen wij u adviseren wij over de noodzakelijke veegfrequentie. Wij adviseren bij gebruik van gasgestookte toestellen jaarlijks het rookkanaal te controleren op de aanwezigheid van vogelnesten. Een vogelnest in uw rookkanaal zorgt ervoor dat koolmonoxide, welke aanwezig is . Het is zeer onverstandig om een houtkachel te kopen zonder dat je eerst laat controleren of het mogelijk en veilig is op het bestaande rookkanaal aan te sluiten. Uit inspectie blijkt dus dat je de houtkachel niet kunt gebruiken, zonder dat er een nieuwe pijp komt.


Laat uw rookkanaal controleren door een specialist. DE SCHOORSTEENTREKTEST… Wanneer u wilt controleren of u een standaard perfecte haard gekocht heeft en de problemen aan de “ randvoorwaarden” liggen,Wanneer u wilt controleren of u een standaard perfecte haard gekocht heeft en de problemen aan de “randvoorwaarden” liggen, dan raden wij de . Gasgestookte apparaten moeten wel regelmatig onderhouden en afgesteld worden. Laat bij dit onderhoud ook het schoorsteenkanaal controleren op verstopping, bijvoorbeeld door een vogelnestje.


Bij oudere types rookkanalen of schoorstenen is het, vooral bij gebruik van gaskachels, verstandig om een keer per jaar de . Uw brandverzekering stelt als voorwaarde, wanneer u een openhaard of houtkachel bezit, dat u één keer per jaar de schoorsteen moet laten vegen en of controleren. Er mag geensprake zijn van achterstallig onderhoud. Plaatsen van schoorsteenkappen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan