Desco sanitair

Ons bedrijf is als groothandel een vertrouwde naam in de wereld van sanitair en verwarming. Iedereen die besluit zijn badkamer opnieuw in te richten of een nieuwe verwarmingsinstallatie te laten plaatsen, maakt vroeg of laat kennis met desco. Samen met onze professionele partners maken wij je wensen waar! Achter de hoek van het Wijnegem Shoppingcenter, vlakbij de afrit op de ring rond Antwerpen voor het Sportpaleis klopt het hart van desco.


In Wijnegem vind je naast de grootste toonzaal (m²), de centrale magazijnen, alle administratieve diensten en het opleidingscentrum. Bij Desco Mechelen kun je terecht voor sanitair.

Je kan hier door de winkel wandelen en de verschillende keuzes aan sanitair. Diensten en producten: Waterverzachters, Badkamer, Badkamers, Waterontharders. Contactinformatie, telefoon, e-mail, adres.


Ik ben als installateur hier al jaar klant en super tevreden, er is altijd zeer veel keuze, maar het belangrijkste voor. Vergelijk bedrijven in de regio Diest Desco , Desco , Desco , Vranckx Wim, Rits Sanitair ,. Openingsuren en adresgegevens van Desco bvba in Diest met adres Turnhoutsebaan 24. Uw specialist voor sanitair.


Het Telenet MPLS-IP-VPN-netwerk van groothandel in sanitair en verwarming Desco verbindt zijn achttien vestigingen in België op een redundante manier met de hoofdzetel in Wijnegem.

Dat gebeurt via DSL en coax, ons beter bekend als “ de kabel”. Voor IT Manager Jan Marien “een mooie en betaalbare oplossing”. Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs!


Ik ben met onze installateur overeengekomen dat we zelf het sanitair materiaal kunnen aankopen. Er waren hier al topics over, maar vind dit maar eens terug op het forum. Daarnet nog gereageerd in een topic, maar daarna volledig onvindbaar.


Het gaat Desco voor de wind. De specialist in badkamers, sanitair en verwarming werkte verleden jaar een omzet bijeen van 1miljoen euro. Volgens de gedeponeerde jaarrekening realiseerde het bedrijf uit Wijnegem een nettowinst van miljoen euro. Desco Temse kreeg in de zomer een grondige make-over. Zo werd de voorgevel van het filiaal volledig gerenoveer in lijn met de Desco -huisstijl die de specialist in sanitair en verwarming wil doortrekken naar alle verkooppunten.


Ook de toonzaal werd volledig vernieuw met het oog op maximale . Vind het telefoonnummer en adres van Desco in Temse. Na deze kraan gedemonteerd te hebben en een nieuwe geïnstalleerd te hebben ben ik met de oude kraan naar Desco geweest waar … € 400. Bekijk alle contactgegevens, directieleden en financiële kerncijfers van Desco uit Wijnegem.


Of van alle andere bedrijven uit de sector Sanitair , productie en verkoop.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan