Digitale radiatorthermostaat

Nu valt het me tegen op hoeveel verschillende plekken dit wordt aangeboden, heb dus niet echt een idee of ik het ergens goedkoper kan krijgen. Ook de adapter ringen drijven de prijs wat op (Comap adapters), waarvan ik . Draadloos of elektronisch. De elektronische thermostaatkranen in ons assortiment werken met een digitaal display waarmee de minimale en maximale temperatuur in de ruimte kan worden geprogrammeerd.


Met een radiatorthermostaat bespaar je tot wel op je stookkosten. Een radiatorthermostaat is een uitbreiding op je centrale thermostaat van je cv-ketel of blok- en stadsverwarming.

Radiatoren hebben over het algemeen een traditionele radiatorkraan waarmee je de radiator open- of dichtdraait. Een dergelijke digitale radiatorthermostaat kan op iedere radiator geplaatst worden waar reeds een handmatige radiatorthermostaat aanwezig (van de meest gangbare merken zoals Honeywell of Heimeier). De Rondostat is een elektronische radiatorthermostaat. De gebruiker kan hiermee de temperatuur in een ruimte nauwkeurig regelen en kan de verwarmingsperiodes instellen zodat deze automatisch lopen gedurende de dag om te voldoen aan de verwarmingseisen.


Hij kan geplaatst worden op standaard thermostatische . Een digitaal uitleesbare thermostaat voor op een radiator. De bestaande knop van de kachel kan er afgehaald worden en door de digitale worden vervangen zonder de leiding open te maken. De automatische CV-knop heeft instellingen voor energiebesparing en geheugen voor 3 .

Velleman DRTdigitale radiatorthermostaat. Laagste prijs-garantie, gratis verzending en uit voorraad leverbaar. De Honeywell radiatorthermostaat HRheeft een digitale display en toont de ingestelde temperatuur.


Door te draaien aan de instelring kan van het programma worden afgeweken. Deze instelling is geldig tot het eerstvolgende programmadeel vauit de centrale thermostaat of regelaar begint. De TheraPro HRis een elektronische radiatorregelaar die design, comfort en energiebesparing combineert. De radiatorthermostaat kan eenvoudig worden geïnstalleerd op alle standaardradiatorkranen. Het digitale scherm is verstelbaar en eenvoudig te lezen.


Voordelen van deze radiatorthermostaat : ○ Individueel . Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Technische specificaties.


Programmeerbare elektronische radiatorafsluiterregelaar. Woonomgeving ( verontreinigingsgraad 2). Grijs digitaal met achtergrondverlichting. Vind je het ook vervelend dat je de temperaturen van de verschillende ruimtes in je woning maar moeilijk apart kunt instellen?


Dit probleem is niet alleen onaangenaam, maar het zorgt ook voor onnodige energieverliezen.

Gelukkig is er een eenvoudige oplossing: thermostatische radiatorkranen of . Past op elk bestaande ventiel ( verloopringen e.d. In de doos). Makkelijk te monteren zonder gereedschap op de bestaande ventielen. DIGITALE RADIATORTHERMOSTAAT.


Specificaties DRT- spanning: V - max. V AA (meegelev.) - temperature control range: 5-°C - werktemperatuur: °C - °C - vochtigheid: - geen condensatie. Levering gemiddeld binnen dagen.


De elektronische radiatorthermostaat van Elektrobock maakt het mogelijk om, de kamertemperatuur getimed te regelen en warmtefases aan individuele behoefte aan te passen. Groot, overzichtelijke display, toont o.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Verschil nefit proline en trendline

Vloerverwarming inregelen met flowmeters

Nefit thermostaat geeft fill aan